Δολοφονία Άλκη: Στα δικαστήρια ο Ντίνος - Ο 12ος εμπλεκόμενος

Δολοφονία  Άλκη: Στα δικαστήρια ο Ντίνος - Ο 12ος εμπλεκόμενος

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο ο 22χρονος Ντίνος, ο οποίος κατηγορείται για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου.

Ο 12ος φερόμενος ως δράστης θα βρεθεί ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Ντίνος είναι ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου (γκρι Polo) που μετέφερε την ομάδα των δραστών στο σημείο της δολοφονίας.

Ο 22χρονος διώκεται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, όπως επίσης για οπλοκατοχή, καθώς στο όχημά του εντοπίστηκε ένας σουγιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του 22χρονου φερόμενου ως δράστη, ο ίδιος δεν είναι οργανωμένος οπαδός και δεν συμμετείχε στο επεισόδιο. Μάλιστα, η οικογένειά του σημειώνει ότι βρισκόταν συνεχώς εντός του αυτοκινήτου.

Υπενθυμίζεται πως για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη απολογήθηκαν και κρίθηκαν προφυλακιστέα αλλά 11 άτομα.

Παράλληλα, από τον συνήγορο της οικογένειας του Άλκη ζητήθηκε η άρση απορρήτου των δραστών, ενώ την Παρασκευή θα γίνει στην ΓΑΔΘ η αναγνώριση των δραστών από την παρέα του Άλκη.

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα