Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε και ο 12ος εμπλεκόμενος. Τα επόμενα βήματα της ΕΛ.ΑΣ

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε και ο 12ος εμπλεκόμενος. Τα επόμενα βήματα της ΕΛ.ΑΣ

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε και παραδόθηκε και ο 12ος άντρας που αναζητούσαν οι αρχές για την δολοφονία του Άλκη.
Παραδόθηκε και ο 12ος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης, παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του και αναμένουν την έκδοση του εντάλματος για να τον συλλάβουν και επίσημα.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, το οποίο άνηκε στον πατέρα του, σκούρου χρώματος και στο οποίο επέβαιναν οι «σκληροί» της συμμορίας των χούλιγκαν, όπως ο δρεπανοφόρος αλλά και ο 25χρονος γνωστός ως «Αθηναίος».

Απολογείται ο 20χρονος – Τα επόμενα βήματα της ΕΛ.ΑΣ
Στο μεταξύ απολογείται στον ανακριτή ο 20χρονος, που είχε διαφύγει στην Αλβανία μετά τη δολοφονία, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη προφυλακιστεί 10 άτομα για την υπόθεση.

Με τον 20χρονο που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στις ελληνικές διωκτικές αρχές ολοκληρώνεται την Δευτέρα ο κύκλος των απολογιών των έντεκα συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος θα βρεθεί στη μία μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο. Μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό».

Ο 20χρονος που απολογείται, αναμένεται να υποστηρίξει ότι είχε περιφερειακό ρόλο στη συμπλοκή και καμία σχέση με τη δολοφονία του 19χρονου, ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι έτοιμος να κατονομάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Μήνυση και αγωγή Κούγια κατά Ιβάν Σαββίδη και όλων των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000€ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια  για την αηδιαστική – όπως αναφέρει – στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα