Στον εισαγγελέα η υπόθεση του 46χρονου δύτη που αγνοείται - Τα περίεργα τηλεφωνήματα και οι απειλές

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του αγνοούμενου δύτη, που παρουσίασε το Τούνελ
 
Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μιχάλη Κοκολάκη 46 χρόνων, το λόγο πήρε ο  εισαγγελέας. Η πολυσέλιδη δικογραφία με τα στοιχεία – φωτιά του Λιμενικού, παραδόθηκε στον δικαστικό λειτουργό για βαθύτερη έρευνα.

Ανάμεσα στα στοιχεία και μια ανώνυμη επιστολή, που σύμφωνα με τους έμπειρους αξιωματικούς, κρίνεται σοβαρή γιατί αναφέρει συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή, o Νίκος Σπανός, Ναύαρχος Λιμενικού εν αποστρατεία, πρώην διευθυντής Λιμενικής Αστυνομίας και Διεθνής πραγματογνώμονας, έδωσε όλες τις νεότερες εξελίξεις για την υπόθεση.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σ’ ένα σοβαρό περιστατικό, που συνέβη σε χώρο όπου διαμένει συγγενικό του πρόσωπο, λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής που ερευνούσε το θρίλερ του δύτη.

Περίεργα τηλεφωνήματα έγιναν στο «Τούνελ» και σε μέλη της οικογένειας του αγνοούμενου. Κάποιοι είχαν προσπαθήσει να τους σταματήσουν με απειλές, για να μην έρθουν στην εκπομπή για έρευνα.

Ο Μιχάλης Κοκολάκης εξαφανίστηκε την Κυριακή 18 Ιουλίου όταν μαζί με δύο φίλους του, βρέθηκαν στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο Άκρο Κυνοσούρας και τη νήσο Ψυττάλεια, στη Σαλαμίνα για να δοκιμάσουν ένα υποβρύχιο σκουτεράκι, που είχε αγοράσει λίγες ημέρες νωρίτερα. Την εικόνα αυτή έδωσαν οι δύο φίλοι που τον συνόδευσαν με το σκάφος τους. Από εκεί βούτηξε φορώντας τον καταδυτικό του εξοπλισμό και δεν αναδύθηκε ποτέ…

Οι ίδιοι άργησαν να ενημερώσουν το Λιμενικό, καθώς όπως ισχυρίστηκαν, έψαχναν από μόνοι τους για να τον βρουν.

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα