Αργυρούπολη – Παλεύει για τη ζωή της η 40χρονη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε – Παραδόθηκε ο δράστης

Τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του στην Αργυρούπολη με αποτέλεσμα η 40χρονη σύντροφός του να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, κατέθεσε στις Αρχές ο 46χρονος που αναζητούσαν οι αστυνομικοί και τελικά παραδόθηκε μόνος του αργά εχθές το μεσημέρι στην Ασφάλεια.
Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τόσο άσχημα, κυρίως στο κεφάλι, τη 40χρονη γυναίκα σε σημείο εκείνη τώρα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του Ευαγγελισμού, παραδόθηκε.

Ακόμα και η ίδια του η κόρη αισθάνεται οργή για τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή. Η ανάρτηση του κοριτσιού στο Instagram είναι χαρακτηριστική. Ανέβασε μια φωτογραφία με το πρόσωπό του και έγραψε λόγια που συγκλονίζουν.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

Τη φωτογραφία μάλιστα του 46χρονου, συνοδεύει και η λεζάντα:

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KΙΑ χρώματος ασημί».

Δεν ήταν η πρώτη φορά
Ο 46χρονος, γνώστης πολεμικών τεχνών, φαίνεται πως ήταν γνωστός στην περιοχή για τη βίαιη συμπεριφορά του.

Ο φόβος όμως κρατούσε τα στόματα κλειστά. Ακόμα και τώρα, κανείς δε θέλει να μιλήσει με το πρόσωπο στην κάμερα για αυτόν.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, στο παρελθόν είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει και τις τρεις λόγω του επιθετικού χαρακτήρα του ενώ απέκτησε και συνολικά τέσσερα παιδιά.

Η πρώην σύζυγός του, με την οποία ζούσαν επίσης στην Αργυρούπολη, ισχυρίζεται ότι είχε πέσει επανειλημμένα θύμα ξυλοδαρμού από εκείνον και μάλιστα φέρεται να την είχε μαχαιρώσει στο Άργος.

Η νεαρή κοπέλα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον κακοποιητή της, πήρε το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί κι εξαφανίστηκε, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να ζει πλέον στην Ολλανδία.

Με την 40χρονη είχαν σχέση λίγων μόνο μηνών. Φαίνεται ωστόσο πως πολύ σύντομα ο έρωτας μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της, έχοντας υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεκάδες χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα