Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Στον ανακριτή ο 46χρονος – Δεν ήθελα να τη στείλω στο νοσοκομείο

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Στον ανακριτή ο 46χρονος – Δεν ήθελα να τη στείλω στο νοσοκομείο

Παραδέχομαι ότι την χτύπησα, αλλά δεν ήταν σκοπός μου να την στείλω στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και σε κάποια στιγμή ξέφυγε η κατάσταση ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας σε αστυνομικούς.

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης φίλης του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό.

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν φοβισμένος και δεν είπε πολλά στην Ασφάλεια, καθώς, όπως ανέφερε, θα απολογηθεί στον ανακριτή.  Φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε την σύντροφό του, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν ήθελε να την στείλει στο νοσοκομείο.  “Δεν ήθελα να γίνει το κακό που προκάλεσα” φέρεται να τους είπε. Υποστήριξε ότι καβγάδιζαν πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, όμως την περασμένη Παρασκευή έχασε τον έλεγχο.

Ο 46χρονος, ο οποίος γνωρίζει πολεμικές τέχνες, χτύπησε τόσο βάναυσα την άτυχη γυναίκα, ώστε την άφησε αναίσθητη. Αμέσως μετά, όπως μετέδωσε ο ALPHA, τηλεφώνησε στην αδελφή του και της εκμυστηρεύτηκε τι είχε κάνει. “Την έχω χτυπήσει, δεν ξέρω αν την έχω σκοτώσει” φέρεται να της είπε, ζητώντας της να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Η εκτίμηση των αστυνομικών ήταν ότι ο κατηγορούμενος ίσως κρυβόταν σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου, ή ακόμη και στο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε. Ωστόσο, οι Αρχές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να παραδοθεί από μόνος του, όπως και τελικά έγινε.

Ο 46χρονος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα που βρισκόταν τις ημέρες που μεσολάβησαν από την Παρασκευή, οπότε και σημειώθηκε το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 46χρονος, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε άγρια την άτυχη γυναίκα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ενημέρωσε σχετικά συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον «Ευαγγελισμό» ακόμη και οι γιατροί σοκαρίστηκαν από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη η 40χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε κρανιεκτομή γiα να αφαιρεθούν αιματώματα.

Συγκλονίζει την ίδια ώρα η κόρη του δράστη, η οποία σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητά να σαπίσει ο πατέρα της στη φυλακή! «Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης. Χτύπησε τη σύντροφό του. Χαροπαλεύει η γυναίκα. Ντρέπομαι γι’ αυτόν, να σαπίσει στην φυλακή», έγραψε.

Ο 46χρονος έχει τέσσερα παιδιά, από τρεις προηγούμενους γάμους και με την 40χρονη συνδεόταν τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 46χρονος κακοποίησε γυναίκα. Το 2015 στο Άργος φέρεται να είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, χωρίς και πάλι να συλληφθεί καθώς δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Και σε εκείνη την περίπτωση, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Πηγή: ΕΡΤ / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα