Βιασμός 24χρονης: Bόμβα Γκιώνη για εμπλοκή πολιτικών - Αναγνωρίστηκε και δεύτερο πρόσωπο

Βιασμός 24χρονης: Bόμβα Γκιώνη για εμπλοκή πολιτικών - Αναγνωρίστηκε και δεύτερο πρόσωπο

Υπάρχουν άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό, στην πυγμαχία, υπάρχουν άτομα από ριάλιτι και το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν χρήματα και άκρες να το στηρίξουν αυτό...

Όλο αυτό το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, τα οποία θα βγουν σύντομα στο προσκήνιο....

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει τα τελευταία 24χρονα η υπόθεση της κοπέλας που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.
 
Η υπόθεση αναδείχθηκε μέσα από τα social media όπου άρχισαν να διαρρέουν διάφορα ονόματα αλλά πήρε διαφορετική τροπή μέσα από τις αναρτήσεις του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα ονόματα εμπλεκόμενων οι οποίοι μάλιστα είναι γόνοι εφοπλιστικών οικογενειών. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα που λειτουργεί εδώ και χρόνια και προβαίνει σε αυτές τις πράξεις με τα θύματα να φοβούνται να μιλήσουν, ενώ όπως υποστηρίζει στο κύκλωμα εμπλέκονται αθλητές, παίκτες ριάλιτι, επιχειρηματίες με κάποιους από αυτούς να διατηρούν άριστες σχέσεις με πολιτικούς.

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε στις απειλές που έχει δεχθεί για τη ζωή του και στη μήνυση που του έχει γίνει, μιλώντας στον ANT1. «Εγώ ενημερώθηκα για αυτή τη μήνυση από τα Μέσα. Δεν μου έχει παραδοθεί ακόμα. Φαντάζομαι υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη. Αν και εφόσον λάβω κάποια έγγραφα, θα ενημερώσω το κοινό. Προς το παρόν δεν έχω λάβει κάτι. Δεν κρύβομαι. Προφανώς αφού το αυτόφωρο κρατάει δύο μέρες, φρόντισα να είμαι κάπου προφυλαγμένος. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το αυτόφωρο ή αν ισχύει η μήνυση γιατί το έχω ξαναπεράσει στο παρελθόν».

«Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου και η ασφάλεια των θυμάτων. Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου. Δεν θέλω να το πλατιάσω. Δεν φοβάμαι και θα το αποδείξω. Για μένα αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει με μένα και τον κόσμο. Ξεκινάει από την κοπέλα που βιάστηκε και για όλα τα υπόλοιπα θύματα που με εμπιστεύτηκαν».

Αποκάλυψε επίσης ότι έχει συλλέξει ονόματα που εμπλέκονται και είναι από διάφορους κλάδους. «Υπάρχουν άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό, στην πυγμαχία, υπάρχουν άτομα από ριάλιτι και το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν χρήματα και άκρες να το στηρίξουν αυτό. Οι κοπέλες που μου έδωσαν τα στοιχεία, λαμβάνουν και αυτές μηνύματα. Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για τη ζωή τους κι εγώ έχω δημοσιοποιήσει από αυτά που έχω λάβει το 1/10».

Οπως υποστηρίζει ο Ηλίας Γκιώνης, δεν έχει δώσει τα στοιχεία που διαθέτει στους αστυνομικούς. «Δεν μου έχουν ζητήσει τα στοιχεία οι Αρχές. Με την έρευνα έχω καταλήξει ότι υπάρχουν και στην Αστυνομία άνθρωποι που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς. Ολο αυτό το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, τα οποία θα βγουν σύντομα στο προσκήνιο. Υπάρχουν ονόματα πολιτικών που δεν είχα βρει και με ενημέρωσαν δημοσιογράφοι. Πολλές φορές σε αυτά τα πάρτι συμμετέχουν και άτομα από τον πολιτικό χώρο» αποκάλυψε. 

«Με την έρευνα που έχουμε κάνει, περίπου 10 άτομα είναι μπλεγμένα σε αυτήν την ιστορία, σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες περιοχές. Υπάρχουν συνομιλίες όπου αυτοί διαλέγουν τα θύματά τους από τα social media αφού τα παρακολουθούν καιρό. Υπάρχει ένα μοτίβο σε όλες αυτές τις καταγγελίες ότι οι κοπέλες ναρκώνονται. Όσες μίλησαν δέχονται απειλές όπως και τώρα που έχει βγει αυτό το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχουν γίνει καταγγελίες γιατί τα θύματα φοβούνται. Στον κόσμο της Θεσσαλονίκης αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι γνωστή, απλά δεν υπάρχουν καταγγελίες γιατί από πίσω τους έχουν μεγάλη δύναμη. Μιλάμε για ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων» τόνισε ο Ηλίας Γκιώνης μιλώντας στο Mega. 

 Εισαγγελική έρευνα για κυκλώματα μαστροπείας - Aναγνωρίστηκε και δεύτερο πρόσωπο

Η κοπέλα αναγνώρισε και δεύτερο άτομο ενώ ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Ειδικότερα, η 24χρονη στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι άλλο πρόσωπο.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Με μια τέτοια εξέλιξη θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.

Κύκλωμα μαστροπείας
Να σημειωθεί ότι τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε σήμερα Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται με βάση όσα κατέθεσε η καταγγέλουσα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Αντίγραφο της κατάθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι, στη σουίτα του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλες εκδιδόμενες καλλίγραμμες γυναίκες, νεαρής ηλικίας. Η ίδια η καταγγέλουσα δεν ανήκει στις κοπέλες που έκαναν αυτή τη δουλειά.

Ερευνάται αν εμπλεκόμενοι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα