Θεσσαλονίκη – Έρευνα από την εισαγγελία για κύκλωμα μαστροπείας. Η οικογενειακή τραγωδία της 24χρονης

Θεσσαλονίκη – Έρευνα από την εισαγγελία για κύκλωμα μαστροπείας. Η οικογενειακή τραγωδία της 24χρονης

Σε εξέλιξη βρίσκεται εισαγγελική έρευνα για τυχόν εμπλοκή κυκλώματος μαστροπείας στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης. Στο «μικροσκόπιο» των ερευνητικών αρχών έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου για το ποιοι και πότε βρέθηκαν στο δωμάτιο όπου σύμφωνα με την 24χρονη έγινε ο ομαδικός βιασμός.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την καταγγελία της 24χρονης πως έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για την εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας που δρούσε στην πόλη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά από εντολή του επικεφαλής της εισαγγελίας Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η έρευνα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα αυτό και στόχος των Αρχών είναι να εντοπίσουν τους υπευθύνους που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχέτευαν» σε διάφορα πάρτι στην πόλη.

Σημειώνεται πως η νεαρή που υπέβαλε την καταγγελία για βιασμό της από τρία άτομα, δεν είναι μεταξύ αυτών των γυναικών.

Η καταγγελία της είναι στα χέρια των ανακριτικών Αρχών και η έρευνα συνεχίζεται, με τον Εισαγγελέα να είναι σε θέση να καλέσει ανά πάσα στιγμή άτομα να καταθέσουν για την υπόθεση.

Από τις κάμερες του ξενοδοχείου και από παρακείμενους χώρους οι αρχές έχουν συλλέξει υλικό και το εξετάζουν εξονυχιστικά.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει γίνει μία σύλληψη άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε συνεύρεση, αλλά ήταν με τη συναίνεση της 24χρονης.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Βιασμός 24χρονης: Η οικογενειακή τραγωδία της κοπέλα

Μια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την 24χρονη κοπέλα την οποία βίασαν στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο πατέρας της πριν από δύο χρόνια έφυγε μετά από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή. Η μοίρα ξαναχτύπησε, χάνοντας τον αρραβωνιαστικό της-επίσης νεαρό-από καρκίνο. Και πριν από περίπου πέντε μήνες πέθανε και η μητέρα της.

«Πρόκειται για μια θλιβερή ιστορία» σχολίασε στο ethnos.gr ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Τζαματζίδης και πρόσθεσε: «Θα ζητήσω να συναντηθώ μαζί της. Ως Δήμος θα την συμπαρασταθούμε μαζί με τις κοινωνικές υπηρεσίες. Ό,τι χρειαστεί είτε με ψυχολόγους, είτε να της βρούμε δουλειά αν θέλει. Θα σταθούμε δίπλα της και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για επουλωθούν τα τραύματα της κοπέλας».

Μετά το θάνατο της μητέρας της η κοπέλα έμεινε στο διαμέρισμα της μητέρας της στον Λαγκαδά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του αρραβωνιαστικού της ήταν αυτοί που ενδιαφέρονταν για αυτήν ενώ έχει και μια αδερφή παντρεμένη η οποία κατοικεί στο Κιλκίς.

Μετά τις καταγγελίες της κοπέλας ο εισαγγελέας έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες. Σε ότι αφορά την 24χρονη το αποτέλεσμα των τοξολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξει φως στην όλη υπόθεση Ξεκαθαρίζεται,ότι η 24χρονη καταγγέλλουσα δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα. Στο μεταξύ τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή ντόμινο με πολλά ονόματα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και να κατηγορούνται στα social media ότι συμμετείχαν ή γνώριζαν για το κύκλωμα. Κάποιοι από αυτούς είναι ισχυροί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Η ίδια η κοπέλα σε κατάθεσή της έχει καταγγέλλει για τρία άτομα, οι δύο εκ των οποίων αδέρφια και γόνοι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα