Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την καταγγελία 24χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την καταγγελία 24χρονης για ομαδικό βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Ενα πάρτι που άρχισε σε γνωστό καφέ μπαρ της πόλης και συνεχίστηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο. Η καταγγελία έχει προκαλέσει σάλο στα social media αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.
Όλα δείχνουν πως υπόθεση αυτή θα έχει και συνέχεια, καθώς μετά την καταγγελία της 24χρονης ανοίχτηκε δικογραφία για μαστροπεία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της υπόθεσης
Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, φεύγοντας από το πάρτι, καταλαβαίνει ότι δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι της. Τότε αποφασίζει να επικοινωνήσει με τον γνωστό της, ο οποίος την είχε καλέσει και στο εν λόγω πάρτι, κι ο οποίος της προτείνει να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο.

Η 24χρονη κλείνει δωμάτιο κι ενώ κατευθύνεται προς αυτό συναντάει τρεις άνδρες από την Αθήνα: Πρόκειται για δύο αδέρφια γόνους γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και ακόμα έναν άνδρα.

Από εκεί και πέρα δε θυμάται σχεδόν τίποτα, βάσει όσων είπε στις καταθέσεις της στην αστυνομία και στην ανακρίτρια.

Το πρωί όταν ξυπνά συνειδητοποιεί ότι είναι σε ένα άλλο δωμάτιο, αφού βλέπει μια βαλίτσα με ανδρικά ρούχα, αλλά και άλλα αντικείμενα που παραπέμπουν σε άνδρα, ενώ είναι γυμνή.

Η κοπέλα καταλαβαίνει ότι κάτι έχει συμβεί και αμέσως απευθύνεται στην αστυνομία, όπου κάνει καταγγελία.

Από τους τρεις άνδρες, ο ένας παραδέχεται ότι έχει συνευρέθηκε μαζί της. Ωστόσο ισχυρίζεται ότι έγινε με τη θέλησή της. Ο άνδρας αυτός απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η αστυνομία θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο για να αποκαλυφθεί η αλήθεια
Αποτρόπαια χαρακτήρισε την πράξη του βιασμού ο Χρήστος Συμεωνίδης, Αν. Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, και πρόσθεσε πως ο χειρισμός της υπόθεσης θέλει λεπτή διαχείριση.

«Όσον αφορά το κύκλωμα μαστροπείας, σημαίνει ότι μέσα από τη  διαδικασία που έχει ξεκινήσει, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις. Αυτό που θέλω να πω, γνωρίζοντας τα πρόσωπα και τις καταστάσεις στους κύκλους της ΕΛΑΣ, η αστυνομία δεν πρόκειται να επηρεαστεί από καταστάσεις, ονόματα και πορτοφόλια και βήμα βήμα θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια. Οι αξιωματικοί θα κάνουν αυτό που πρέπει και σε λίγο καιρό θα έχουμε τα αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Συμεωνίδης.

Εκείνο που θα ρίξει φως στην υπόθεση είναι η ιατροδικαστική και τοξικολογική έκθεση, καθώς η 24χρονη υποστηρίζει ότι της έριξαν κάτι στο ποτό για να την ναρκώσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα