Επίθεση με βιτριόλι – Η ετυμηγορία και η δικαίωση της Ιωάννας

Ελπίζω όλες οι γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπό μου τη δύναμη και την ελπίδα, ώστε να μην φοβούνται να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και να μπορέσουν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί και να τον βοηθήσω

Στις πρώτες τις δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο καταδίκασε την δράστρια της επίθεσης σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, η Ιωάννα δήλωσε δικαιωμένη, ενώ υπογράμμισε ότι μπορεί πλέον να αφοσιωθεί στην υγεία της.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη δικαιοσύνη, την αστυνομία, τους νομικούς της παραστάτες, τους γιατρούς της, τους δημοσιογράφους και τον κόσμο που της έχει συμπαρασταθεί στον προσωπικό της Γολγοθά.

Ομόφωνα ένοχη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κρίθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η Έφη Κακαράτζουλα για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Επιπλέον κρίθηκε ενοχή και για το αδίκημα της απείθειας. Τακτικοί δικαστές και ένορκοι ακολούθησαν την πρόταση επί της ενοχής που είχε διατυπώσει ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστοραντωνάκης.

Ιώαννα Παλιοσπύρου – Η δικαίωση είναι ηθική, υπάρχει, αλλά δεν είναι ουσιαστική
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε εχθές ζωντανά στο LIVE NEWS για την περιπέτεια που έζησε και την απόφαση που άκουσε στο δικαστήριο.

Ο φόβος έχει μετριαστεί, δεν έχει φύγει. Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς και νομίζω θα γίνει περαιτέρω έρευνα. Και βέβαια ο φόβος για το αύριο υπάρχει ακόμα στο μυαλό, όμως το αντιμετωπίζω με τους δικούς μου ανθρώπους, σημείωσε η Ιωάννα, υποστηρίζοντας ότι οι αναφορές σε συνεργούς δεν είναι το πιστεύω το δικό μου, είναι πράγματα που μου έχουν πει από την Αστυνομία και από τα στοιχεία της δικογραφίας

Η δικαίωση είναι ηθική, υπάρχει, αλλά δεν είναι ουσιαστική, πρόεθεσε μεταξύ άλλων για την απόφαση του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα