Δίκη για βιτριόλι – Στην τελική ευθεία για την απόφαση

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η δίκη της 37χρονης για τη φρικτή επίθεσή της με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020.
Έπειτα από έξι συνεδριάσεις, σήμερα ολοκληρώνονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, και ακολούθως αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα επί της ποινής της κατηγορουμένης και εν συνεχεία η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να χρειαστούν ακόμη και δυο συνεδριάσεις μέχρι να πέσει η αυλαία της πολύκροτης δίκης.

Η ετυμηγορία των τριών τακτικών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο τρόπος δράσης της 37χρονης σόκαρε την κοινή γνώμη.

Στο δικαστήριο έφτασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αναμένοντας τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

Η σημερινή συνεδρίαση θα ξεκινήσει με την αγόρευση του συνηγόρου της Ιωάννας, Νίκου Αλεξανδρή. Στην προηγούμενη συνεδρίαση αγόρευσε πρώτος ο  συνήγορος πολιτικής αγωγής Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας πως η μεγαλύτερη καταδίκη της κατηγορούμενης είναι ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης

Μόλις ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής, το λόγο θα πάρει η υπεράσπιση, με τον συνήγορο της 36χρονης, Σάκη Κεχαγιόγλου και τους συνεργάτες του. Όταν ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις, το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη για να εκδώσει την απόφασή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα