Εύβοια: Χάνομαι – Τα τελευταία λόγια του βοσκού που βρέθηκε νεκρός μετά το πέρασμα του Μπάλλου

Εύβοια: Χάνομαι – Τα τελευταία λόγια του βοσκού που βρέθηκε νεκρός μετά το πέρασμα του Μπάλλου

Χάνομαι, ήταν το τελευταίο που μπόρεσε να πει ο άτυχος βοσκός λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Μπάλλλος

Ένα νεκρό άφησε πίσω του ο Μπάλλος από το περασμά του στην Εύβοια. Πρόκειται για  69χρονο βοσκό, που χάθηκαν τα ίχνη το μεσημέρι της Πέμπτης  όταν η κακοκαιρία χτύπησε την περιοχή με σφορδή βροχόπτωση

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο ρέμα των Τσακαιών, στα Μεσοχώρια, σε σχετικά κοντινή απόσταση από το σημείο όπου είχαν βρεθεί τα ξημερώματα τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.  

Ο άτυχος βοσκός πήρε το αυτοκίνητό του για να πάει να φροντίσει τα ζώα του. Τα ορμητικά νερά του ποταμού παρέσυραν το όχημά του.

Τη σορό του 69χρονου εντόπισαν το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το drone της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, ο 69χρονος συνταξιούχος είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή, τα τελευταία χρόνια, μαζί με τον γιο του. Είχαν φτιάξει μία μικρή κτηνοτροφική μονάδα, ενώ σχεδίαζε να επεκτείνει την επιχείρησή του, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβε να κάνει πράξη τα σχέδιά του.

Όπως ανέφερε το ΟΡΕΝ, ο άτυχος άνδρας επικοινώνησε με συγγενή του στις 16:30 και ανέφερε ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. “Χάνομαι”, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά. Μετά απ’ αυτό το τηλεφώνημα δεν έδωσε άλλο σημείο ζωής.

Αμέσως ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του, από 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ομάδα έρευνας διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., ομάδα Σ.μη.Ε.Α. από την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής και ελικόπτερο του Π.Σ. με τη συνδρομή εθελοντών. Σήμερα το πρωί, βρέθηκε η πόρτα του αυτοκινήτου του. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και η σορός του, που ανασύρθηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα