Ρόδος: Ανατριχίλα με την 8χρονη - Αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη του θείου

Ρόδος: Ανατριχίλα με την 8χρονη - Αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη του θείου

Ανατριχίλα με την 8χρονη που πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία, η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση της 8χρονης που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη Ρόδο.

Ο παππούς της μικρής, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS να δηλώνει άγνοια για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι.

Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι στα απόκρυφα σημεία του παιδιού υπάρχουν ενδείξεις κακοποίησης χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού.

Λόγω της νοητικής στέρησης του παιδιού η χθεσινή εξέταση έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες με νοητική στέρηση είναι και η μητέρα του μικρού κοριτσιού, της οποίας και αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη του θείου της 8χρονης στο LIVE NEWS πως η μητέρα με τον Ρομά νυν σύντροφό της προσπάθησαν να πουλήσουν το 4ο παιδί της οικογένειας τον περασμένο Απρίλιο.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Τρίτης όταν η 8χρονη μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο του νησιού με τις αρχές να επισημαίνουν πως βρίσκονται μια ανάσα πριν τη διαλεύκανση της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της «Δημοκρατικής» Μαίρη Φώτη, τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστή στο διαδίκτυο, η ταυτότητα της μητέρας της 8χρονης και η ίδια δέχεται καταιγισμό υβριστικών μηνυμάτων σχετικών με το περιστατικό.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα