Ρόδος: Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του δράστη - Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Δώρας

Ρόδος: Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του δράστη - Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Δώρας

Η πρώην σύντροφος του δολοφόνου της Δώρας μιλά για πρώτη φορά, έπειτα από τη γυναικοκτονία στη Ρόδο, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 31χρονη Δώρα δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι από τον 40χρονο με τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα. Ο δράστης της έστησε φονικό καρτέρι, πυροβολώντας την με καραμπίνα, ενώ στη συνέχεια έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Τα νέα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας είχε βεβαρυμμένο παρελθόν, καθώς φέρεται να είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι παλαιότερων συντρόφων του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του dimokratiki.gr, μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη πρώην σύντροφο του. Η γυναίκα για ένα τετράμηνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση. Παρόμοια προβλήματα είχε προκαλέσει και στην πρώην σύζυγό του.

 Ρόδος: “Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της”
“Να μην φοβούνται να μιλήσουν, να φεύγουν αμέσως, όχι να περιμένουν και να δίνουν ευκαιρίες. Και το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον να μην κάνει τα στραβά μάτια. Όλοι γνώριζαν”, αναφέρει η πρώην σύντροφος του δράστη, που μιλά για πρώτη φορά έπειτα από τη δολοφονία της Δώρας.

Σε δηλώσεις της στους τηλεοπτικούς σταθμούς, η γυναίκα είπε πως όταν έμαθε για το έγκλημα, “σταμάτησα στη μέση του δρόμου και είπα, αυτός είναι, ήμουν σίγουρη”.

“Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της”, αναφέρει η πρώην σύντροφος του δράστη.

Πέρυσι θα σκότωνε εμένα, θα ήμουν εγώ στη θέση της Δώρας!

Ρόδος – Γυναικοκτονία: «Μένω στα 300 μέτρα, εκεί στο Ροδίνι που έγινε το συμβάν, μου λέει. Άκουσα να μιλούν για λευκό αυτοκίνητο και καραμπίνα, κι αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Κώστα», δηλώνει πρώην σύντροφος του 40χρονου που την Τετάρτη δολοφόνησε τη Δώρα, προτού αυτοκτονήσει ο ίδιος, στη Ρόδο.

Η 39χρονη διατηρούσε σχέση με τον εν λόγω άνδρα πέρυσι, για τέσσερις μήνες, σε ένα δεσμό που περιγράφεται ως «μαρτύριο», κατά δηλώσεις της ίδιας, στη rodiaki.gr. Θυμάται όσα θέλει να ξεχάσει, μου λέει ότι λυπάται για το κορίτσι που έφυγε τόσο άδικα και δίχως αφορμή, λέει πως πρέπει οι γυναίκες να καταλαβαίνουμε γρήγορα και να φεύγουμε μακριά!

Πόσο καιρό ήσασταν μαζί εσείς;

Γύρω στους τέσσερις μήνες.

Τι έγινε, μεταξύ σας; Εσύ έφυγες από αυτή τη σχέση;

Εγώ, ναι. Ήτανε κτητικός, ζηλιάρης…  Στην αρχή μου παρουσιάστηκε σαν κύριος, τζέντλεμαν, με πρόσεχε, με νοιαζότανε, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Με τα προσωπικά του προβλήματα που είχε μετά από ένα τραυματισμό στο μάτι του, μ΄ έκανε να τον λυπάμαι κάπως, κι όταν κέρδισε την εμπιστοσύνη μου άρχισε να αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Πες μου τι συνέβαινε, ποια ήταν τα προβλήματα που είχατε;

΄Ηθελε να έχει τον έλεγχο στο ντύσιμό μου, στους φίλους μου, σε κάποια έξοδό μου. Οτιδήποτε ήταν πέρα από εκείνον θεωρούσε ότι έτρωγε χρόνο από εκείνον. Ήθελε να συγκατοικήσουμε γρήγορα, να γνωριστούν οι οικογένειές μας γρήγορα, το έβλεπε πολύ σοβαρά, πολύ γρήγορα. Έβλεπα σημάδια περίεργα το οποία παράβλεπα γιατί είχε τα θέματα με το μάτι του, αλλά αυτά σοβάρευαν κι έβλεπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει αυτή η σχέση.

Σε χτύπησε κιόλας, κάποια στιγμή;

Ναι, στους τρεις μήνες με χτύπησε, και μου πήρε και το κινητό. Εκείνος μου πήρε τη συσκευή κι έβαλε μέσα μία εφαρμογή με την οποία άκουγε τα πάντα και είχε πρόσβαση σε προσωπικά μου δεδομένα της εποχής εκείνης αλλά και παλαιότερα.

Μένατε μαζί;

Όχι, έμενα στο δικό μου σπίτι και κάποια βράδια μέναμε μαζί.  Ένα βράδυ ενώ βρισκόμασταν στο σπίτι με χτύπησε. Βγήκα από το σπίτι, δήθεν για να μην μας ακούν, αλλά μπήκα στο αυτοκίνητό μου. με κυνήγησε με το δικό του, πήγα στην Αστυνομία του έκανα μήνυση, πήγα στο νοσοκομείο με εξέτασαν…

Επέστρεψες σ΄ εκείνον;

Δεν επέστρεψα ακριβώς. Δήλωνε μετανιωμένος, με παρακάλαγε, ερχόταν από τη δουλειά μου καθημερινά, με ενοχλούσε με τηλέφωνα, μου έστελνε λουλούδια, προσπαθούσε να μου δείξει ότι ήταν λάθος, δεν θα ξαναγίνει και να του δώσω «μία ευκαιρία».

 Όπως κάνουν όλα τα χειριστικά άτομα, άντρες και γυναίκες δηλαδή!

Δός μου ένα μήνα , μου είπε. Προσπάθησα να το κάνω, δεν μου έβγαινε, το έβλεπε στην πορεία ότι το έκανα με το ζόρι, κι όσο καταλάβαινε ότι εγώ δεν θα γυρίσω πίσω άρχισα να με εκβιάζει με κάποια προσωπικά δεδομένα μου πρώτον για να αποσύρω τη μήνυση. Ήρθε γι αυτό στη δουλειά μου, ώρα που εργαζόμουν, με συνοδό του έναν πορτιέρη ενός μαγαζιού και με απείλησε ότι αν δεν αποσύρω τη μήνυση δεν θα μ΄ αφήσει ήσυχη.

Την απέσυρες;

Δεν την απέσυρα, αντίθετα με το δικηγόρο μου Βασίλη Μπέη του έκανα και δεύτερη μήνυση για εκβιασμό, όπως έκανα και στον πορτιέρη. Εξαγριώθηκε.

Θα μπορούσες να είσαι εσύ στη θέση της Δώρας;

Χίλια τοις εκατό, θα ήμουνα πέρυσι εγώ.

Τυχερή λοιπόν!

Τυχερή, ναι. Και άτυχη που τον γνώρισα. Λυπάμαι πολύ για την κοπέλα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα