Καβάλα: Τρεις νεκροί & τρεις τραυματίες έξω από γαμήλιο γλέντι – Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα

Καβάλα: Τρεις νεκροί & τρεις τραυματίες έξω από γαμήλιο γλέντι – Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με το τροχαίο που συνέβη στην Καβάλα με θύματα τρεις νέους ανθρώπους. Μια μητέρα με το παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο όταν μια μηχανή, μετά από τρακάρισμα, εκσφενδονίστηκε και έπεσε επάνω τους.
Τρεις άνθρωποι νεκροί στη μέση του δρόμου. Ο οδηγός μιας μοτοσικλέτας και μια μητέρα με το παιδί της που ήταν καλεσμένοι σε δεξίωση γάμου.

Τρομακτική σύγκρουση
Το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ λίγη ώρα μετά τις 20.00 έξω από κέντρο διασκέδασης στην Καβάλα, όπου συγγενείς και φίλοι των νεόνυμφων περίμεναν να μπουν μέσα για τη δεξίωση του γάμου.

Εκείνη την ώρα ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 56χρονος επιχείρησε να κάνει αναστροφή. Από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν μια μοτοσικλέτα, με τον 32χρονο οδηγό να μην προλαβαίνει να αντιδράσει.

Πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο και σκοτώνεται ακαριαία. Η μοτοσικλέτα συνεχίζει την τρελή της πορεία και πέφτει πάνω στους καλεσμένους που περίμεναν να μπουν στο κέντρο διασκέδασης.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν επί τόπου μια 60χρονη γυναίκα και ο 39χρονος γιος της που ήταν καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση και είχαν έρθει από την Δράμα. Περίμεναν στο πεζοδρόμιο για να τους ελέγξουν τα έγγραφα για τον κορωνοϊό προκειμένου να μπουν στο κέντρο διασκέδασης.

Άλλοι τρεις τραυματίες
Στο σημεία της τραγωδίας έφτασαν ασθενοφόρα και ξεκίνησε αμέσως η μεταφορά των ανθρώπων στο νοσοκομείο. Άλλα τρία άτομα ήταν τραυματισμένα στην άσφαλτο.

Το τραγικό γεγονός μετέφερε στο ζευγάρι των νεόνυμφων σοκαρισμένη η τραγουδίστρια του νυχτερινού κέντρου Σοφία Νεοχωρίτου.

«Ειδοποιήσαμε αμέσως. Είχε πολλά παιδιά έξω μέχρι να αντιληφθούμε το κακό».

Συχνό φαινόμενο οι παραβάσεις του ΚΟΚ
Όπως σημειώνουν κάτοικοι της περιοχής, το συγκεκριμένο σημείο, στο οποίο επιχείρησε να κάνει αναστροφή ο 56χρονος οδηγός του ΙΧ, είναι ένα σημείο συχνών παραβάσεων, που σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται οι αναστροφές.

Οι κάτοικοι σημειώνουν πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το μοιραίο, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο έχουν συμβεί και κατά το παρελθόν ατυχήματα, χωρίς ωστόσο τραγική κατάληξη.

Σοκ στο γαμήλιο γλέντι
Το περιστατικό βύθισε στο πένθος την πόλη της Καβάλας. Συγγενείς και φίλοι  αφήνουν λουλούδια και κεριά στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα τρεις άνθρωποι.

Ο 32χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας κατάγονταν από γνωστή οικογένεια της πόλης. Αγαπούσε τις μηχανές και έπαιρνε μέρος σε αγώνες μότο κρος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Την έρευνα για την υπόθεση διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα