Θήβα: Για συμβόλαιο θανάτου κάνουν λόγο οι αρχές, ο 44χρονος δέχτηκε δύο χαριστικές σφαίρες στο κεφάλι

Θήβα: Για συμβόλαιο θανάτου κάνουν λόγο οι αρχές, ο 44χρονος δέχτηκε δύο χαριστικές σφαίρες στο κεφάλι

Σε κόκκινο συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές της Στερεάς Ελλάδας ύστερα από την άγρια εκτέλεση που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη Θήβα.

Ο ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του και οι δράστες του έριξαν δέκα σφαίρες σε όλο του το σώμα μεταξύ των οποίων δύο χαριστικές βολές: μία στο δεξιό κρόταφο και μία στον αυχένα.

Ο 44χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ερευνώνται τα κίνητρα της εκτέλεσης στη Θήβα

Πληροφορίες σύμφωνα με το lamiareport.gr, κάνουν λόγο για έναν εκτελεστή ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο με ένα μπλε Golf.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η μεθοδολογία της δολοφονίας παραπέμπει σε εκτέλεση συμβολαίου θανάτου ή σε περίπτωση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, γι’ αυτό και εξετάζονται όλα τα στοιχεία από τις επαφές και τις συναλλαγές που είχε το θύμα το τελευταίο διάστημα. Στην ίδια κατεύθυνση οδηγούν και πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ και έκαναν λόγο για «μαφιόζικου τύπου εκτέλεση»

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, και της Ασφάλειας Θηβών που «τρέχει» την έρευνα μέχρι στιγμής, θα τεθεί και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, ώστε να διαπιστωθεί αν προηγήθηκαν ύποπτα ή και απειλητικά τηλεφωνήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εξετάζει το παρελθόν του θύματος και αν είχε διαφορές με άλλα άτομα, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό κι επαγγελματικό του περιβάλλον αναζητώντας το κίνητρο της δολοφονίας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και αναμένεται να προβούν και σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχαν ύποπτες επικοινωνίες.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ενημέρωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνονται τα εξής για τη δολοφονία στη Θήβα:

«Σε πλήρη εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες (23-07-2021) αργά το βράδυ, έξωθεν της οικίας του, σε περιοχή της Θήβας.

«Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος εξερευνήθηκε από αρμόδιο κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών»

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα