Κορονοϊός: Έσπασε το φράγμα των 10.000.000 εμβολιασμών

Κορονοϊός: Έσπασε το φράγμα των 10.000.000 εμβολιασμών

Η Ελλάδα ξεπέρασε σήμερα, Πέμπτη 22.07.2021, το όριο των 10 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου κατά του κορονοϊού, με το τείχος ανοσίας να χτίζεται σταδιακά, προκειμένου να θωρακιστεί η χώρα απέναντι στον φονικό ιό.

 
«Ξεπεράσαμε το φράγμα των 10.000.000 εμβολιασμών. Συνεχίζουμε. Εμβολιαζόμαστε!» έγραψε στο Twitter ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους.

 Νωρίτερα, με αναρτήσεις του στα social media, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε και νέο μήνυμα… παρότρυνσης για τον εμβολιασμό όλων μας κατά του κορονοϊού.

 Με βίντεο που ανήρτησε στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter, αλλά και στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός: «Μέρα με τη μέρα χτίζουμε ένα ισχυρό τείχος ανοσίας για εμάς και για τους γύρω μας. Κλείσε κι εσύ το δικό σου ραντεβού ζωής και γίνε μέρος της ασπίδας που θα προστατεύσει τη δική σου υγεία, την υγεία των αγαπημένων σου και ολόκληρη την κοινωνία».

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα