Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δίωξη για βιασμό ανηλίκου

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δίωξη για βιασμό ανηλίκου

Αντιμέτωπος με νέα ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης. Η καταγγελία ενός ακόμη άνδρα ότι πριν από 7 χρόνια και ενώ ήταν 17 ετών βιάστηκε από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό οδήγησε σε νέα δίωξη σε βάρος του. 

Πρόκειται για τον τέταρτο άνδρα που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε από τον προφυλακισμένο πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.Ο 24χρονος, σήμερα, άνδρας αρχικά κατέθεσε ως μάρτυρας ενώπιον της 19ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, ωστόσο, στη συνέχεια κατήγγειλε ότι και ο ίδιος ήταν θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη και τον κατηγόρησε  ότι τον βίασε μέσα στο σπίτι του.

Η νέα καταγγελία μπήκε στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενήργησε έκρινε πως υπάρχουν ικανά στοιχεία σε βάρος του κατηγορούμενου ώστε να οδηγήσουν στην άσκηση νέας ποινικής δίωξης.Ο Δημήτρης Λιγνάδης πήρε το δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία του για το κακούργημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή.

Τον περασμένο Μάρτιο ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του μια ακόμη δίωξη για βιασμό. Σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται και πάλι στη θέση του κατηγορούμενου μετά την νέα δίωξη, η τρίτη κατά σειρά, που ασκήθηκε σε βάρος του για βιασμό ανηλίκου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα