Η ώρα για το τέλος του SMS πλησιάζει

Η ώρα για το τέλος του SMS πλησιάζει

Μετά από 6 μήνες ενός ατελείωτου lockdown με τα αποτελέσματα που όλοι βλέπουμε φτάνει η ώρα για το τελευταίο SMS στο 13033 για μετακίνηση.
 
Όσοι ακόμη συνεχίζουν να στέλνουν SMS στο 13033 για μετακίνηση θα πρέπει να το κάνουν για λίγες μέρες ακόμη. Η ώρα για το τελευταίο SMS στο 13033 πλησιάζει... Ένα μέτρο που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στο πρώτο lockdown και επανήλθε στο δεύτερο lockdown, που κράτησε έξι μήνες με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όπως όλα δείχνουν, δύο είναι τα πιο πιθανά σενάρια για την κατάργηση των μηνυμάτων μετακίνησης.

Το πρώτο είναι να τελειώνουμε με το 13033 στις 3 Μάϊου, με το άνοιγμα της εστίασης. Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν έχει τεθεί θέμα SMS για την εστίαση, ωστόσο αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες.

 
Το δεύτερο σενάριο είναι η κατάργηση των sms μετακίνησης να μετατεθεί για τις 15 Μαΐου, όποτε η Ελλάδα θα ανοίξει τις πύλες της για τον τουρισμό και παράλληλα θα επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού.

 
Όπως και να έχει η ώρα για το τέλος του SMS πλησιάζει.

Στο μεταξύ, είναι πιθανό από την Τετάρτη 5 Μαΐου, να μη χρειάζεται πλέον η αποστολή sms στο 13032 με τρίωρη διάρκεια για τις αγορές μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει μετά το Πάσχα να ανοίξει το λιανεμπόριο, χωρίς ραντεβού, αλλά με τα αυστηρά μέτρα προστασίας.

Σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει ανακοινώσεις, ωστόσο θα αφορούν στα μέτρα στο Πάσχα, αλλά και στο άνοιγμα των mall τη Μ. Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα