Υπόθεση Λιγνάδη: Πέντε ώρες κατέθετε ο δεύτερος μηνυτής

Υπόθεση Λιγνάδη: Πέντε ώρες κατέθετε ο δεύτερος μηνυτής

Στο γραφείο της 14ης ανακρίτριας βρέθηκε ο δεύτερος μηνυτής, 25 ετών σήμερα, οποίος ουσιαστικά με τη μήνυση που κατέθεσε έδωσε την εκκίνηση για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η μήνυση του συγκεκριμένου προσώπου κατατέθηκε μία ημέρα πριν από τη σύλληψή του. Έλεγε ότι το να βιάσει μετά σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών το 2010, ήταν η πρώτη μήνυση που δεν είχε παραγραφεί.

Να πούμε ότι συγκεκριμένο το συγκεκριμένο πρόσωπο που ζει μόνιμα στο εξωτερικό στη Σουηδία, ήρθε από το εξωτερικό προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας γιατί έκρινε ότι ήταν καθήκον του γιατί έχουμε δει ότι τον τελευταίο καιρό αμφισβητούνται έντονα τόσο οι ισχυρισμοί των θυμάτων όσο και οι ισχυρισμοί των μαρτύρων στην υπόθεση.

Βρέθηκε λοιπόν στο γραφείο της ανακρίτριας υπό άκρα μυστικότητα για λόγους προστασίας κατέθεσε για πέντε ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσης του για όσα βίωσε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη.

Να πούμε ότι η μεθοδολογική που ο συγκεκριμένος μηνυτής περιέγραψε είναι ίδια με την τρίτη μήνυση που έχει κατατεθεί. Αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη και τα επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας.

mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα