Στοιχεία για σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης αθλήτριας έδωσε η Σ. Μπεκατώρου

Στοιχεία για σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης αθλήτριας έδωσε η Σ. Μπεκατώρου

Νέες καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση που δεν έχουν παραγραφεί ερευνούν τώρα οι εισαγγελικές αρχές. Μια εντεκάχρονη αθλήτρια από το χώρο της ιστιοπλοΐας φέρεται να έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση, όπως δήλωσε ο Νίκος Κακλαμανάκης στην εκπομπή Live News.

Η Σοφία Μπεκατώρου χθες στην τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα κατέθεσε όλα όσα αφορούν στη δική της υπόθεση, αλλά έδωσε στοιχεία και για την σεξουαλική κακοποίηση του εντεκάχρονου κοριτσιού από άλλο παράγοντα της ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη αθλήτρια που είναι σήμερα 21 ετών θα κληθεί τις επόμενες ημέρες από τον εισαγγελέα να καταθέσει και εκείνη για όλα όσα βίωσε.

Η δημοσιογράφος Έλλη Στάη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Τη δική της δυσάρεστη εμπειρία που προέκυψε στο θέατρο όταν αρνήθηκε όπως λέει η ίδια να υποκύψει στις προτάσεις σκηνοθέτη και έχασε τελικά τη δουλειά περιέγραψε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου.

Η κατάθεση ψυχής της Σοφίας Μπεκατώρου έδωσε θάρρος σε πολλές γυναίκες να εξομολογηθούν την τραυματική τους εμπειρία όταν έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Όπως η δημοσιογράφος Γιάννα Ηλιάδη.

Μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης ο εισαγγελέας θα καλέσει για εξηγήσεις τα πρόσωπα που θα έχουν κατονομαστεί από τις αθλήτριες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα