Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι ΕΛΑΣ–Δημοτικής Αστυνομίας για τήρηση μέτρων

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι ΕΛΑΣ–Δημοτικής Αστυνομίας για τήρηση μέτρων

Εντατικούς ελέγχους για τη τήρηση των μέτρων πραγματοποιούν αυτήν των ώρα από κοινού στη Θεσσαλονίκη η Δημοτική Αστυνομία με την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης Δ. Δαγκλής, οι έλεγχοι οι οποίοι ήταν εντατικοί τώρα θα γίνουν σαρωτικοί και παράλληλα απηύθυνε έκκληση προς του πολίτες να συμμορφωθούν στα μέτρα.

Όπως είπε από την πλευρά του ο ανθυπαστυνόμος Αντώνης Νικολόπουλος η πλειονότητά του ο κόσμου έχει συμμορφωθεί και τηρεί τα μέτρα, ωστόσο δε λείπουν κάποιες εξαιρέσεις στους οποίος βεβαιώνονται οι νόμιμες παραβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βεβαιώθηκαν ήδη δύο παραβάσεις στο συγκεκριμένο σημείο της Νέας Παραλίας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται στην Νέα Παράλια διενεργώντας ελέγχους σε πεζούς για το αν έχουν τα απαραίτητα έγραφα μετακίνησης ή έχουν στείλει SMS στο 13033.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

πηγή: grtimes.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα