Τήνος: Τσουχτερό πρόστιμο για συνωστισμό σε μαγαζί που τραγούδησε ο Μπίγαλης

Τήνος: Τσουχτερό πρόστιμο για συνωστισμό σε μαγαζί που τραγούδησε ο Μπίγαλης

Σε μπλόκο κλιμάκιου της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ έπεσε ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης σε κλαμπ της Τήνου, με δυσάρεστες συνέπειες για τον επιχειρηματία που τον κάλεσε. Κι αυτό διό τι διαπιστώθηκε συνωστισμός από όρθιους που χόρευαν με αποτέλεσμα να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στην επιχείρηση.

Η εμφάνιση του Κώστα Μπίγαλη στο εν λόγω μαγαζί διαφημιζόταν εδώ και καιρό μέσω των σόσιαλ μίντια, αλλά και με αφίσες που είχαν αναρτηθεί σε περίοπτα σημεία του νησιού.

Ο καλλιτέχνης είχε προγραμματίσει σειρά εμφανίσεων σε Μύκονο, Νάξο και Τήνο, όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στο Facebook. Ελέγχους όμως είχαν προγραμματίσει και κλιμάκια της αρμόδιας αρχής σε ολόκληρη τη χώρα κι όχι μόνο στις κόκκινες και πορτοκαλί ζώνες. Έτσι όταν βρέθηκαν ελεγκτές υπάλληλοι στο κατάστημα και διαπίστωσαν ότι ο κόσμος ήταν όρθιος και χόρευε προκαλώντας συγχρωτισμό, επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ στην επιχείρηση.

Ωστόσο, ο καλλιτέχνης έχει διαφορετική άποψη. Μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι μέσα στο μπαρ δεν βρίσκονταν περισσότερα από 40 με 45 άτομα, τα μισά δηλαδή απ’ όσα υπολόγιζαν κι αυτό διότι το μεσημέρι ακύρωσαν αρκετοί, όντας μουδιασμένοι στο άκουσμα του αριθμού των κρουσμάτων. «Δεν υπήρχε συνωστισμός κι οι λίγοι που σηκώθηκαν να χορέψουν το έκαναν δέκα λεπτά πριν ολοκληρώσω την εμφάνιση μου» πρόσθεσε. Τόνισε δε ότι κατά την διάρκεια του προγράμματος οι λιγοστοί φαν του απολάμβαναν τα τραγούδια του καθιστοί.

Οι έλεγχοι πάντως συνεχίστηκαν κι έτσι σε άλλο μαγαζί του νησιού, διαπιστώθηκαν υπεράριθμοι με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και 15νθήμερο λουκέτο. Σε περίπτωση υποτροπής, υπάρχει εισήγηση από δω και στο εξής να ανακαλείται οριστικά η άδεια λειτουργίας της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα