Στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς – Έκτακτη Σύσκεψη στη Περιφέρεια

Στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς – Έκτακτη Σύσκεψη στη Περιφέρεια

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα ο υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Λίγο πριν τις 19.00 ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την έκτακτη σύσκεψη που αναμένεται να ξεκινήσει από λεπτό σε λεπτό για την εξέλιξη της πανδημίας.

Θυμίζουμε ότι η σύσκεψη πραγματοποιείται λίγες ώρες πριν και επίσημα η Θεσσαλονίκη μεταβεί στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον κορωνοϊό.

Στη σύσκεψη αναμένεται να συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, ο εντεταλμένος σύμβουλος για Θέματα Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Δαγκλής και άλλοι.

Σημειώνεται, ότι αν και δεν είχε κληθεί στη συνάντηση, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έφτασε και ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης λόγω της επιβάρυνσης επιδημιολογικής κατάστασης της περιοχής.

Αυτό που αναμένεται στην αποψινή συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες είναι ότι θα εξεταστεί η πορεία της πανδημίας στην Κεντρική Μακεδονία, η τήρηση των μέτρων και των ελέγχων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και η τυχόν λήψη επιπρόσθετων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης αναμένονται επίσημες δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα