Πτώση αεροσκάφους στις Σέρρες: Ήθελε να χαιρετίσει τη μητέρα του! Βίντεο ντοκουμέντο

Πτώση αεροσκάφους στις Σέρρες: Ήθελε να χαιρετίσει τη μητέρα του! Βίντεο ντοκουμέντο

Νέες εικόνες ντοκουμέντο από την παραλίγο τραγωδία με την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Πρώτη Σερρών, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο που μετέδωσε ο Alpha, διακρίνονται κάτοικοι και διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο πιλότο. Οι πυροσβέστες τον βοηθούν να σηκωθεί από το φορείο και να μπει σε ταξί που στη συνέχεια τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σερρών για τις πρώτες βοήθειες. Στο πλευρό του 19χρονου βρίσκεται η μητέρα του, η οποία την ώρα της πτώσης του μονοκινητήριου αεροσκάφους εργαζόταν στο απέναντι φαρμακείο.

Ο πιλότος ξεκίνησε από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με προορισμό την Πρώτη Σερρών απ’ όπου κατάγεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι έβλεπαν από το πρωί το αεροσκάφος να υπερίπταται. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε έναν από τους ελιγμούς το φτερό του αεροσκάφους χτύπησε πάνω σε δέντρο και “βούτηξε” στο έδαφος επάνω στα κτίρια του χωριού. Ο πιλότος πήδηξε από το παράθυρο του αεροσκάφους στο πεζοδρόμιο.

Ο πρόεδρος του χωριού αναφέρει πως ο πιλότος πέρασε με το αεροπλάνο προκειμένου να χαιρετίσει τη μητέρα του.

 Νέο ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο όπου καταγράφεται η στιγμή της πτώσης του μικρού μονοκινητήριου αεροσκάφους στην είσοδο ενός σπιτιού στην Πρώτη Σερρών, μετέδωσε το Mega. Όπως είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό από τις εικόνες, από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς το περιστατικό συνέβη στις 9:20 το πρωί, μπροστά στα μάτια δύο γυναικών που εκείνη την ώρα κάθονταν έξω από ένα μικρό κατάστημα. Στις εικόνες διακρίνονται οι δύο γυναίκες. Ξαφνικά, η μία δείχνει με το χέρι της προς τον ουρανό. Έχει αντιληφθεί το μικρό μονοκινητήριο και το βλέπει να έρχεται προς τα πάνω τους. Σηκώνεται από τη θέση της και συνεχίζει να δείχνει προς τον ουρανό. Ταυτόχρονα, ένα μαύρο αυτοκίνητο περνάει από μπροστά της. Ο οδηγός δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Όταν φτάνει στο τέλος του δρόμου και αρχίζει να στρίβει, το αεροσκάφος πέφτει πάνω στο σπίτι. Αμέσως μετά μια άλλη γυναίκα τρέχει προς το σημείο για να δει τι είχε συμβεί ενώ και κάποιοι άλλοι κάτοικοι σπεύδουν για να βοηθήσουν. Η μια από τις δυο γυναίκες παρούσες στο περιστατικό, είναι η μητέρα του 19χρονου που πιλόταρε το μονοκινητήριο αεροσκάφος. Ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα