Ναύπακτος: Συγκλονίζει η τραγωδία με το νεκρό βρέφος - Γιατί η μάνα γέννησε στο σπίτι

Ναύπακτος: Συγκλονίζει η τραγωδία με το νεκρό βρέφος - Γιατί η μάνα γέννησε στο σπίτι

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Ναυπάκτου η είδηση του θανάτου βρέφους αμέσως μετά τη γέννησή του, από 20χρονη.

Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr, πραγματοποιήθηκε νεκροψία στο βρέφος καθώς και ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτέλεσμα των οποίων αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Με βάση τις ιστολογικές εξετάσεις θα διευκρινιστεί με απόλυτη βεβαιότητα αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος δεν εμφάνιζε στοιχεία που να δείχνουν κακοποίηση.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα ηλικίας περίπου 20 ετών, γέννησε μέσα στο σπίτι της. Η ίδια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ Ναυπάκτου, ζητώντας βοήθεια για την αιμορραγία που είχε χωρίς να αναφέρει ότι υπεβλήθη σε κατ' οίκον τοκετό.

Το ΕΚΑΒ την μετέφερε πρώτα στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε γεννήσει ενώ στην συνέχεια, μετά από έρευνα στην οικία της, βρέθηκε νεκρό το νεογέννητο βρέφος. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Πληροφορίες που δημοσιεύονται σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ναυπάκτου, κάνουν λόγο για πιθανό έγκλημα, υπογραμμίζοντας πως η 20χρονη φέρεται να έπνιξε το βρέφος, κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα