ΕΛ.ΑΣ: Νεκροψία και νεκροτομή του Βασίλη Μάγγου παρουσία Εισαγγελέα

ΕΛ.ΑΣ: Νεκροψία και νεκροτομή του Βασίλη Μάγγου παρουσία Εισαγγελέα

Την παραγγελία νεκροψίας-νεκροτομής, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου του Βασίλη Μάγγου, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός, ο οποίος είχε καταγγείλλει ότι είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα από αστυνομικούς και είχε υποβληθεί σε εξευτελισμούς πριν από περίπου ένα μήνα, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας από τη μητέρα του η οποία κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, «βραδινές ώρες χθες (13-07-2020) βρέθηκε, από συγγενικό του πρόσωπο, νεκρός εντός του υπνοδωματίου της οικίας του στο Βόλο, 26χρονος ημεδαπός.

Από τα στοιχεία της έρευνας δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Διενεργείται προανάκριση από την αρμόδια Υπηρεσία.
 
Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Με αίτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στη νεκροψία – νεκροτομή θα παραστεί και Εισαγγελέας.
 
Σεβόμενοι τη μνήμη του νεκρού παιδιού και την θλίψη της οικογένειας του δεν θα επεκταθούμε στο θέμα πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες».
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα