Προφυλακιστέοι και οι δύο εκπαιδευτικοί για την αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών τους

Προφυλακιστέοι και οι δύο εκπαιδευτικοί για την αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών τους

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη βρίσκονται οι δύο εκπαιδευτικοί που κατηγορούνται για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών στην Εύβοια και τα νότια προάστια της Αττικής.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι δύο εκπαιδευτικοί για τις υποθέσεις αποπλάνησης ανήλικων κοριτσιών σε Ηλιούπολη και Ερέτρια.

Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την αποπλάνηση των δύο ανήλικων κοριτσιών από καθηγητές τους προκαλούν. 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος καθηγητής που κατηγορείται για την αποπλάνηση  της 14χρονης μαθήτριας στην Ηλιούπολη. 

Στην απολογία του στον ανακριτή, που κράτησε 3 ώρες, ο καθηγητής δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας αποδέχθηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση.

Όπως φέρεται να υποστήριξε, η σχέση του με την μαθήτρια έγινε πιο στενή από τον Φεβρουάριο του 2020 και αφού ήδη είχε κλείσει τα 15χρόνια της. Ισχυρίζεται επίσης πως την είχε μαθήτρια για ενάμιση χρόνο και την βοηθούσε στα μαθήματα ενώ ότι συνέβη, έγινε μόνο μία φορά.

Κατά τις ίδιες πηγές δηλώνει συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής ανέλαβε όλη την ευθύνη για ό, τι συνέβη.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της 14χρονης είδε μαζί τον 44χρονο και την κόρη της.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσεκτικά έχουν εντοπίσει στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου καθηγητή ενώ παράλληλα προσπαθούν να εξακριβώσουν είχε συνάψει σχέση και με άλλες ανήλικες.

Το στοιχείο που πυροδότησε τα σενάρια περί σχέσεων και με άλλα κορίτσια ήταν οι μαρτυρίες που ήθελαν τον καθηγητή να πείραζε λεκτικά τις μαθήτριές του και ορισμένες φορές να άγγιζε τα όρια της χυδαιότητας με αστεία του.

Η προσέγγιση

Ο καθηγητής, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε την 14χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο και ύστερα από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

Ο 44χρονος, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε πάει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

«Κοινό μυστικό η σχέση τους»

«Υπήρξαν πολλές στιγμές που είτε στο διάδρομο είτε στην αίθουσα του καθηγητή βρίσκονταν δυο τους και συνομιλούσαν. Πολλές φορές και εκτός του διδακτικού ωραρίου».

Από τον Μάιο του 2019, οι συμμαθητές της ανήλικης υποψιάζονται αλλά κανείς δεν αντιδρά.

Τη φετινή σχολική σεζόν τα πράγματα ξεφεύγουν ακόμα περισσότερο. Ο καθηγητής που έχει παγιδέψει το ανήλικο θύμα του συνεχίζει και η μικρή εξομολογείται σε στενές φίλες της πως είναι ερωτευμένη μαζί του. «Η ανήλικη θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό πιο έμπρακτα, οπότε σε κάποιο τοίχο του Χημείου ζωγράφισε καρδούλες. Εκφράστηκε έτσι ακόμη πιο ελεύθερα σε σχέση με τα συναισθήματά της» λέει η μητέρα του μαθητή γυμνασίου.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, ο 44χρονος εκπαιδευτικός την έχει πείσει ότι θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια. «Έκανε το κοριτσάκι να πιστεύει άλλα. Μιλούσε για γάμο και παιδιά».

Τα πάντα εξελίσσονται χωρίς οι γονείς της 14χρονης να γνωρίζουν το παραμικρό. Η κόρη τους φροντίζει να σβήνει τα μηνύματα και όποτε βγαίνει με τον 44χρονο, καταφέρνει να πείσει ότι μαζί της θα βρίσκονται μόνο οι φίλες της. Κάποιες μαθήτριες είχαν διαμαρτυρηθεί στον διευθυντή για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο διευθυντής αναζητούσε τρόπο τους τελευταίους μήνες για να αποσπάσει τον εκπαιδευτικό σε άλλη θέση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού φωτογραφίες της με τον καθηγητή. Σταδιακά το παιδί ξεδίπλωσε την ιστορία που είχε ζήσει, ενώ πλέον τον λόγο έχει πάρει η Δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθεί ο καθηγητής.

Προφυλακιστέος και ο δάσκαλος για την εpωτική σχέση με την μαθήτρια στην Ερέτρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο 51 ετών δάσκαλος από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το tvstar, έφτασε στα δικαστήρια της Χαλκίδας, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι και ανακρίθηκε για δύο ώρες. 

Γύρω στις 2:30 το μεσημέρι βγήκε από τα δικαστήρια και με τη συνοδεία των αστυνομικών έφτασε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Σημειώνεται ότι η έρευνα της Ασφάλειας Χαλκίδας ξεκίνησε ύστερα από ανώνυμη αλλά έγγραφη καταγγελία που δέχτηκε η Εισαγγελία Χαλκίδας για την δραστηριότητα του παιδόφιλου δασκάλου και στήθηκε διακριτική του παρακολούθηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας. 

Νυχτερινές ώρες της Δευτέρας εντοπίστηκε στην περιοχή της Ερέτριας σταθμευμένος, έχοντας μέσα στο αυτοκίνητό του μία 15χρονη μαθήτρια της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου και αμέσως συνελήφθη.  

Από την προανάκριση προέκυψε πως ο παιδόφιλος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Ερέτριας γνώριζε την ανήλικη από τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού που την είχε μαθήτρια και την είχε προσεγγίσει και είχαν πλήρως ολοκληρωμένη σχέση εδώ και δύο χρόνια…

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει κλείσει τα 14 έτη, που είναι κακούργημα, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδας και αύριο απολογείται ενώπιον του Ανακριτή, κατόπιν προθεσμίας που ζήτησε και έλαβε.  

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα