Πανελλαδικές 2020: Συνέχεια για τα ΕΠΑΛ με μαθήματα ειδικότητας

Πανελλαδικές 2020: Συνέχεια για τα ΕΠΑΛ με μαθήματα ειδικότητας

Προτελευταία ημέρα Πανελλαδικών η σημερινή για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν σήμερα, Δευτέρα, στα εξής μαθήματα: Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Ηλεκτρικές Μηχανές, Οικοδομική και Τεχνολογία Υλικών

Η επόμενη και τελευταία εξέταση, σύμφωνα με το πρόγραμμα, για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στις Πανελλήνιες 2020 θα είναι αύριο, Τρίτη 30/6 με εξεταζόμενα μαθήματα: Στοιχεία ψύξης-κλιματισμού, Κινητήρες αεροσκαφών και Ψηφιακά συστήματα.

Ξεκινούν και τα ειδικά μαθήματα των ΓΕΛ

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020 θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως την 13η Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2020 θα κάνουν πρεμιέρα με την εξέταση των Αγγλικών (1/7) και θα συνεχιστούν με το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο (2/7 και 3/7, αντίστοιχα).

Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των Ιταλικών (4/7). Εν συνεχεία, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα Γερμανικά (6/7), τα Γαλλικά (7/7) και τα Ισπανικά (8/7). Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).

Τέλος, σημειώνεται ότι όσον αφορά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2020 για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αυτό έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα