Έχει υποστεί ολικού πάχους εγκαύματα και η κατάστασή της είναι πάρα πολύ δύσκολή

Έχει υποστεί ολικού πάχους εγκαύματα και η κατάστασή της είναι πάρα πολύ δύσκολή

Σοκάρει η διευθύντρια της μονάδας Πλαστικής Χειρουργικής Μονάδας Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, Μ. Καλοφώνου, η οποία μίλησε για την κατάσταση της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κ. Καλοφώνου αποκάλυψε επίσης πως η Ιωάννα έχει ζητήσει από τους γιατρούς της να της πουν πώς είναι το πρόσωπό της και πώς θα γίνει μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

«Πρέπει κι εμείς να της πούμε πράγματα που δεν είναι ψέματα και σιγά σιγά να την προσαρμόσουμε στην ιδέα πως έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Έχει υποστεί ολικού πάχους εγκαύματα και η κατάστασή της είναι πάρα πολύ δύσκολή», είπε η γιατρός.

Όσον αφορά στο θέμα με την όρασή της, η κ. Καλοφώνου σημείωσε πως το αριστερό της μάτι έχει καεί, αλλά η ίδια και οι συνάδελφοί της είναι λίγο πιο αισιόδοξοι από την πρώτη εκτίμηση, ότι δηλαδή θα χάσει την όρασή της.

Αποκάλυψε τέλος πως η γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει, καθώς της έριξε μεγάλο μέρος του καυστικού υγρού κοντά στο στόμα και θα μπορούσε να το είχε καταπιεί, με τις συνέπειες να είναι θανατηφόρες.

«Ευτυχώς δεν έχει καταπιεί το καυστικό υγρό, δεν έχει καεί μέσα στο στόμα και στη μύτη γιατί αυτό θα μπορούσε να τη σκοτώσει», είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα