Συνεργάτης Σωτήρη Τσιόδρα: "Είμαστε τυχεροί όσοι είμαστε μαζί του"

Με τα καλύτερα λόγια περιγράφουν τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλύτερα και έχουν δουλέψει μαζί του.

Ένας από αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Μπέσικος. Ο νοσηλευτής και Αναπληρωτής Προϊστάμενος Μονάδας Λοιμώξεων στο νοσοκομείο "Αττικόν", γνωρίζει 10 χρόνια τον κ. Τσιόδρα.

Μιλώντας στο MEGA, χαρακτήρισε τον άνθρωπο που επωμίστηκε το βαρύ φορτίο για την αντιμετώπιση του κοροναϊού στην χώρα μας ως "λαμπρό επιστήμονα και άνθρωπο με το άλφα κεφαλαίο. Έχει μια ταπεινότητα, σεμνότητα και είναι πάντα δίπλα σε ασθενείς και συναδέλφους τους".

Σύμφωνα με τον κ. Μπέσικο "ο καθηγητής έχει χιούμορ αλλά και σοβαρότητα. Και όπου πρέπει είναι αυστηρός. Είμαστε τυχεροί όσοι είμαστε μαζί του".

Παράλληλα, ο νοσηλευτής, αναφέρεται και στον γιατρό Τσιόδρα.

"Τυχεροί οι ασθενείς που βρέθηκαν κοντά του. Δεν σκέφτεται τα ωράρια. Ακόμα και όταν λείπει από το νοσοκομείο ρωτάει για την πορεία των ασθενών του" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τον καθηγητή Τσιόδρα, ο κ. Μπέσικος σχολίασε πως "εκτός από γνώση, μεταδίδει και ανθρωπιά στους φοιτητές τους. Πώς θα πλησιάσουν τον ασθενή, τι να του πουν".

"Τον γνωρίζω πάνω από δέκα χρόνια. Δεν τον έχω δει εκνευρισμένο ακόμα και σε κρίσεις όπως αυτές που περνάμε τόσες μέρες" κατέληξε ο νοσηλευτής.

ΝΥΤ: Σωτήρης Τσιόδρας, ένας από τους νέους ήρωες στους καιρούς της πανδημίας

mega

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα