«Παππού μας έλειψες»: Το συγκινητικό βίντεο από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον κορονοϊό

«Παππού μας έλειψες»: Το συγκινητικό βίντεο από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον κορονοϊό

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα με στόχο την αποφυγή της εξάπλωσης  του κορονοϊού και με στόχο να εξηγήσει σε όλους γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι δημοσίευσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο παιδιά να επικοινωνούν με τον παππού τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας και να του λένε πόσο τους λείπει.

Τα δύο παιδιά συνομιλούν και λένε πόσο τους έχει λείψει ο παππούς τους έτσι αποφασίσουν να τον καλέσουν με βιντεοκλήση ώστε να μπορέσουν να τον δουν. «Παππού μας λείπεις» ακούγονται να λένε οι δύο παιδικές φωνούλες με τον ηλικιωμένο παππού να τους ζητά να κάνουν υπομονή ώστε να περάσει ο καιρός και να μαζευτούν πάλι να παίξουν.

«Λίγο ακόμη να περιμένουμε, και θα φτάσει η ώρα που θα πάρουμε αγκαλιά αυτούς που αγαπάμε. Μέχρι τότε μένουμε στο σπίτι μας για τους προστατεύσουμε», αναφέρει το μήνυμα του Χαμόγελου του Παιδιού.

Όπως είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ ο ιδρυτής του Χαμόγελου το Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος στο βίντεο συμμετείχε οικογένεια εθελοντών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα