Ο Μασούτης δίνει το 30% των κερδών του στους εργαζόμενούς του

Ο Μασούτης δίνει το 30% των κερδών του στους εργαζόμενούς του

Υπάρχουν και καλές ειδήσεις που, δεδομένης της πραγματικότητας, γίνονται εντυπωσιακές θέτοντας ένα παράδειγμα και για άλλους επιχειρηματίες. Η εταιρεία Μασούτης, που πάντα θέτει τους υπαλλήλους της ως προτεραιότητα, ανακοίνωσε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.

«Ως έμπρακτη αναγνώριση της ουσιαστικής συμβολής σας, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι το 30% των ετήσιων καθαρών κερδών της εταιρείας μας θα διατεθεί τον Δεκέμβριο ως επιπρόσθετη παροχή, στους εργαζόμενους της 1ης γραμμής των καταστημάτων: ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία, σε αυτή την δοκιμασία. Πρόκειται για μια απόφαση που απορρέει από την πίστη πως  η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποι μας» αναφέρει σε επιστολή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ελληνικής αλυσίδας, Γιάννης Μασούτης.

Δεν είναι μόνο τα χαμόγελα στο πρόσωπο των εργαζομένων, αλλά κυρίως το μήνυμα αισιοδοξίας και συμμετοχής στην κοινή προσπάθεια για την επόμενη μέρα της πανδημίας για την ελληνική οικονομία. Τέτοιες ενέργειες αξίζουν συγχαρητηρίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα