Κορονοϊός: Το προφίλ του τέταρτου κρούσματος – Σε καραντίνα στο σπίτι τους οι μαθητές της

Κορονοϊός: Το προφίλ του τέταρτου κρούσματος – Σε καραντίνα στο σπίτι τους οι μαθητές της

Ήπια χαρακτηρίζονται τα συμπτώματα των δυο γυναικών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Αττικόν» καθώς βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, η κλινική εικόνα των δυο γυναικών είναι αρκετά καλή με χαμηλό πυρετό (δέκατα) και λίγο βήχα να τις ταλαιπωρεί.

Και οι δυο βρίσκονται σε θάλαμο χαμηλής πίεσης στο νοσοκομείο. Η 36χρονη, η οποία είναι και το τέταρτο κρούσμα είναι καθηγήτρια γι’αυτό και οι επιστήμονες πήραν δείγμα από ορισμένα παιδιά στα οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και περιμένουν τις απαντήσεις των εξετάσεων.

Όλοι οι μαθητές της 36χρονης έχουν ενημερωθεί πως πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι τους για 14 μέρες (καραντίνα) προκειμένου οι επιστήμονες να παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας τους.

Η 36χρονη, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Ant1, επέστρεψε από το Μιλάνο την περασμένη Παρασκευή και μόλις χθες, Πέμπτη, εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα και πήγε στο νοσοκομείο. Το παιδί της 40χρονης η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν», βγήκε πριν λίγη ώρα και ήταν αρνητικό στον κορονοϊό.

 

dete

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα