Γλυφάδα: Ντοκουμέντα από το τροχαίο με την Corvette - "Σκότωσε το παιδί μου για 2η φορά"

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο οδηγός της μαύρης Corvette. Ο οδηγός φέρεται να ισχυρίστηκε πως σοκαρίστηκε για αυτό εγκατέλειψε το σημείο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του πατέρα του 25χρονου. 

Λίγο πριν από τις επτά το απόγευμα του Σαββάτου, ο 40χρονο, που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άτυχο Νάσο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, παρουσιάστηκε μαζί με τη δικηγόρο του στην τροχαία Ελληνικού.  

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν συνεργάσιμος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των αστυνομικών. Περιέγραψε με λεπτομέρειες πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Στην επίμαχη ερώτηση, γιατί εγκατέλειψε το νεαρό μοτοσυκλετιστή , φέρεται να είπε πως σοκαρίστηκε για αυτό έφυγε από το σημείο. «Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο. Σοκαρίστηκα από ότι έγινε και για αυτό έφυγα από το σημείο» υποστήριξε ο οδηγός.

« Μετά το τροχαίο ήμουν σε πλήρη σύγχυση. Έπαθα κρίση πανικού και θυμάμαι αποσπασματικά τι συνέβη» συνέχισε.

"Δεν έκανα κόντρες..."

Στην κατάθεσή του ο 40χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει: 

"Έκανα κάποιους ελιγμούς για να αποφύγω προπορευόμενα αυτοκίνητα. Δεν έκανα κόντρες με κανέναν. Κάποια στιγμή δεν ξέρω πως αλλά έχασα τον έλεγχο. Κατάλαβα ότι έπεσα πάνω σε κάποια οχήματα. Βγήκα από το αμάξι. Ήμουν σαστισμένος. Σοκαρίστηκα, πανικοβλήθηκα με αυτά που έβλεπα. Από πίσω ακολουθούσε ένας φίλος με το δικό του αυτοκίνητο. Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητο του και φύγαμε. Ήμουν πολύ μετανιωμένος. Έβλεπα τι γινόταν στα κανάλια με το τροχαίο. Συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί, τι είχα κάνει και αποφάσισα να εμφανιστώ και να αντιμετωπίσω τις συνέπειες της πράξης μου".

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.

Πατέρας Νάσου: «Όταν παθαίνεις σοκ μένεις»

Οι απαντήσεις του οδηγού στις ερωτήσεις των αστυνομικών ξεσήκωσαν την αντίδραση του πατέρα του άτυχου Νάσου, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο οδηγός άφησε το παιδί του αβοήθητο. 

«Αφού δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις, γιατί σοκάρεσαι; Γιατί δεν πέφτει κάτω από το αυτοκινήτο μόλις ανοίξει η πόρτα και να κάτσεις εκεί, αφού είσαι σε σοκ. Όταν ένας άνθρωπος έχει σοκ μπορεί να πάρει τα πόδια του, να πάει απέναντι να φύγει;  Όχι, για μένα , όχι. Όταν παθαίνεις σοκ μένεις εκεί» είπε ο Γιώργος Καρανίκας.

«Όταν σκοτώνεις έναν άνθρωπο μένεις εκεί, όταν χτυπάς έναν άνθρωπο μένεις εκεί, μένεις εκεί όταν τον χτυπάς. Δε φεύγεις» είπε. 

Ο ίδιος δε μπορεί να δεχτεί τον ισχυρισμό του. «Δεν ξέρεις ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή τι κάνει; Αλλά εκ του αποτελέσματος βγαίνει ενώ είχε κάνει ένα μεγάλο κακό, χτύπησε το παιδί μου και το παράτησε, τώρα έρχεται και κάνει δεύτερο ατόπημα, αντί να το απαλύνει, κάνει δεύτερο και λέει δεν κατάλαβα τι έγινε» είπε.

«Αυτό είναι ίδιο με το πρώτο, όπως σκότωσε το παιδί μου και το άφησε και δεν το πήγε στο νοσοκομείο έρχεται και κάνει τέτοια δήλωση, σα να το σκοτώνει δεύτερη φορά» είπε ο πατέρας. 

Η μαύρη Corvette κυριολεκτικά εμβόλισε τη μοτοσυκλέτα του Νάσου. Ο νεαρός εκσφενδονίστηκε σε απόσταση πενήντα μέτρων ενώ το σπορ αυτοκίνητο διέγραψε μια τρελή κούρσα και σταμάτησε δύο τετράγωνα πιο κάτω. 

Ο οδηγός  - που είναι συλλέκτης πανάκριβων σπορ αυτοκινήτων -  μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος, η δικογραφία θα αποσταλλεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα του ασκήσει δίωξη τις επόμενες ημέρες. 

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το τροχαίο με την Corvette 

Το Open Tv εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν ντοκουμέντα για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στη Γλυφάδα. Την ίδια στιγμή μυστήριο συνεχίζει να αποτελεί μια γυναίκα η οποία φέρεται να ήταν συνοδηγός στο πολυτελές αυτοκίνητο Corvette το οποίο, από λάθος χειρισμό του 40χρονου οδηγού αφαίρεσε τη ζωή από τον 25χρονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη, για τρία ολόκληρα 24ωρα η Τροχαία Ελληνικού παρά το γεγονός ότι στο σημείο που άφησε την τελευταία πνοή του ο 25χρονος Νάσος στη Λ. Βουλιαγμένης υπήρχε το αυτοκίνητο που προξένησε τη φονική σύγκρουση, και γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, πού μένει, οι αξιωματικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον συγκεκριμένο οδηγό. Ετσι, έμεινε αναπάντητο το πιο βασικό ερώτημα: είχε καταναλώσει αλκοόλ; Αυτό δεν πρόκειται να απαντηθεί ποτέ, καθώς τρεις ημέρες μετά, ο οργανισμός του 40χρονου έχει «καθαρίσει».

Επίσης, ένα άλλο ερώτημα είναι -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- το πού πήγε μια γυναίκα η οποία ήταν συνοδηγός εκείνο το βράδυ στη μοιραία Corvette και η οποία δεν έχει εμφανιστεί και δεν έχει καταθέσει στην Τροχαία. Ταυτόχρονα, ο οδηγός φέρεται να έφυγε από το σημείο μαζί με κάποιο άλλο άτομο, το οποίο τον ακολουθούσε με ένα άλλο αυτοκίνητο. 

Την ίδια ώρα, το Ανοικτό Κανάλι φέρνει στη δημοσιότητα συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος, καρέ που κόβουν την ανάσα, ενώ ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού ξεσπά μέσω του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού λέγοντας ότι ο δράστης, για δεύτερη φορά, με τις δηλώσεις που έκανε, σκότωσε το παιδί του.

Δείτε το ρεπορτάζ όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv το βράδυ της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα