Καβάλα: Πατέρας για τον ξυλοδαρμό του γιου του στο σχολείο: Το παιδί έχει κάταγμα

Πατέρας μαθητή της γ' δημοτικού στην Καβάλα κατήγγειλε ότι ο γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν 9χρονο στο προαύλιο του σχολείου. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στα πλευρά.

Ο πατέρας του Αναστάσιος Αντωνιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, σημείωσε ότι θα κινηθούν νομικά ενώ περιέγραψε το περιστατικό.

"Δύο μαθητές μεγαλύτερης τάξης, της Δ' τάξης, ο ένας έπιασε τον γιο μου και ο άλλος τον χτύπησε πολλές φορές στην κοιλιά και τον θώρακα με αποτέλεσμα να του σπάσει ένα πλευρό στην αριστερή πλευρά του. Πήγαμε στα έκτακτα περιστατικά, στη χειρουργική, οι γιατροί μας κάνανε εξετάσεις και στην ακτινογραφία φάνηκε το σπάσιμο στο πλευρό, είναι κάταγμα" επεσήμανε ο πατέρας.

"Υπήρχαν τέσσερις δάσκαλοι στο προαύλιο που δηλώνουν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα, όπως επίσης και η διευθύντρια στην οποία πήγε ο γιος μου μετά. Τού ζήτησε μάρτυρες και δεν του έδωσε την πρέπουσα σημασία. Τον κράτησε στο ολοήμερο έως τις 3 και το παιδί είχε πόνο στο πλευρό. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν υπήρχε κάποια εσωτερική αιμορραγία" υπογράμμισε ο κ. Αντωνιάδης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα