Λάρισα: Το μυστήριο με τον γυμνό άντρα που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του

Λάρισα: Το μυστήριο με τον γυμνό άντρα που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του

Λεπτομέρειες έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του τηλεοπτικού σταθμού Star, στην εκπομπή της Δευτέρας, σχετικά με το περιστατικό με τον άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από τη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Κουτσόχερο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο άντρας που εντοπίστηκε νεκρός ήταν ηλικίας περίπου 60 ετών και τον βρήκαν κοντά στο Κουτσόχερο το βράδυ του Σαββάτου. Το ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο γύρω στις 10:30 χωρίς όμως τελικά να παραλάβει τον άτυχο άνδρα, ενώ στο σημείο έσπευσε και περιπολικό της Αστυνομίας.

Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ, όπως μεταδόθηκε σήμερα Δευτέρα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο άνδρας βρέθηκε στο σημείο ολόγυμνος και το τηλεφώνημα το έκανε στο ΕΚΑΒ μια γυναίκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και βάσει πληροφοριών δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο και όπως περιγράφει ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ, κάτι συνέβη μέσα στο αυτοκίνητο και επήλθε η ανακοπή καρδιάς του άτυχου 60χρονου.

Μάλιστα ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης που φιλοξενούταν επίσης στην εκπομπή, Πέτρος Καρσιώτης σημείωσε τα εξής: «Φαίνεται τι έχει συμβεί… Δεν πρέπει να είναι έγκλημα, η γυναίκα αιφνιδιάστηκε, σαφώς ήταν το ζευγάρι στο αυτοκίνητο, σε τρυφερές στιγμές, κάτι συνέβη και εκείνη τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία για να επιληφθεί του θέματος».

«Αυτή είναι και η εκτίμηση της αστυνομίας» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα