Διόνυσος: Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι σκότωσε τον υπάλληλο του δήμου

Διόνυσος: Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι σκότωσε τον υπάλληλο του δήμου

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρα στο αμαξοστάσιο στον Δήμο Διονύσου. Από τα πυρά έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος υπάλληλος του Δήμου.

Όλα έγιναν στις 08:45,  όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας άντρας περίπου 77 ετών μετέβη στο αμαξοστάσιο του δήμου και πυροβόλησε και σκότωσε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι 55χρονο υπάλληλο του Δήμου Διονύσου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το αιματηρό περιστατικό είχε προηγηθεί έντονος διάλογος ανάμεσα στον δράστη και το θύμα, ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του δήμου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως πριν το φονικό 77χρονος δράστης, είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε το σπίτι του.

Οπως αναφέρει ο υπάλληλος του δήμου Διονύσου, τον ειδοποίησαν μετά τους πυροβολισμούς και περιέγραψε τι συνέβη. Οπως είπε, ο άντρας πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα στο κεφάλι, καθώς θεωρούσε ότι υπήρχε διαρροή νερού στο σπίτι του, η οποία δεν είχε διορθωθεί και φοβούνταν ότι θα σημειωνόταν καθίζηση εδάφους.

“Μπήκε ένας 80χρονος, δεν ήμουν παρών, αμέσως μετά με ειδοποίησαν, είπε ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον προϊστάμενο ύδρευσης, βγήκαν έξω, τράβηξε το πιστόλι και του έριξε τρεις φορές στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε διαρροή στο σπίτι του, αλλά ο άνθρωπος τα είχε χαμένα», είπε ο συνάδελφος του δολοφονηθέντος στον Real FM.

«Δεν είχε καμία διαρροή στο σπίτι του».

Είχαν πάει οι υπηρεσίες, ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος, όλοι είχαν πάει στο σπίτι του να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε διαρροή. Αλλά εκείνος πίστευε ότι υπάρχει διαρροή και θεώρησε σκόπιμο ότι έπρεπε να δολοφονήσει τον συνάδελφο. Ήταν υπάλληλος του δήμου και δολοφονήθηκε μέσα στην εργασία του, στο γραφείο του», πρόσθεσε ο εργαζόμενος στο δήμο Διονύσου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα