Ρόδος: 19χρονη κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο πρώην σύντροφος της μητέρας της

Ρόδος: 19χρονη κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο πρώην σύντροφος της μητέρας της

Εκ νέου προθεσμία έλαβε ο 32χρονος από την Αλβανία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου έπειτα από δίωξη που του άσκησε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας, για εξακολουθητικό βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 19χρονης από την Λάρισα.

Ενώπιον της ανακρίτριας κατέθεσε η μητέρα της 19χρονης η οποία, όπως ανέφερε, πληροφορήθηκε για το συμβάν μέσω μηνύματος από τον φίλο της κόρης της και δήλωσε πως η ίδια δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση προκειμένου να καταθέσει λόγω της έκτασης που πήρε το συμβάν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, την 16η Ιανουαρίου 2020 και περίπου στις 22:40 το κέντρο άμεσης δράσης έλαβε κλήση από την φερόμενη ως θύμα η οποία κατήγγειλε ότι έξω από την οικία της βρισκόταν ένα ενοχλητικό άτομο ο οποίος στην θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Στη συνέχεια προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Η 19χρονη που μένει μαζί με τη μητέρα της, κατέθεσε ότι οι γονείς της έχουν χωρίσει και ότι ο 32χρονος είναι φίλος της μητέρας της και τον φιλοξένησε. Ο 32χρονος φέρεται να κοιμόταν στον καναπέ του σαλονιού και η 19χρονη με την μητέρα της στο υπνοδωμάτιο.

Η μητέρα της 19χρονης καθημερινά πλην της Δευτέρας επιστρέφει στο σπίτι από την εργασία της στη μία τα ξημερώματα. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα κατά την απουσία της μητέρας της ο 32χρονος, όπως ισχυρίστηκε, για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019 ασέλγησε εις βάρος της παρά τις αντιρρήσεις της και εν συνεχεία όταν την είδε να κλαίει της ζήτησε συγγνώμη, ενώ η ίδια δεν το είπε στην μητέρα της ή σε κάποια φίλη της γιατί ντρεπόταν και πίστευε ότι μπορούσε να το ξεπεράσει. Τέσσερις μέρες μετά ο 32χρονος ένα βράδυ, περί τα μέσα Δεκεμβρίου περίπου, όπως είπε, την κακοποίησε σεξουαλικά, κάτι που επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές.

Η 19χρονη έκανε υπομονή και περίμενε, όπως είπε, να φύγει από το σπίτι τους και όταν πράγματι αναχώρησε περί τα τέλη Δεκεμβρίου νόμιζε ότι δεν θα τον έβλεπε ξανά. Την 15η Ιανουαρίου 2020 όμως πήγε ξανά στην οικία τους παρά τις αντιρρήσεις της, στην μητέρα της, που όπως έμαθε είχε παλαιότερα σχέση μαζί της. Στις 9 το βράδυ όταν πήγε στην οικία τους, κατά την απουσία της μητέρας της εκείνος, όπως είπε, την βίασε ξανά.

Ένας φίλος της, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί τι είχε γίνει, ενημέρωσε με μήνυμα την μητέρα της και έκτοτε τον έδιωξαν από το σπίτι αλλά εκείνος επέμενε να επιστρέψει.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες αναφέροντας ότι πράγματι έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή αλλά με την πλήρη συναίνεσή της.

Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται η δικηγόρος κ. Σταματία Παπαβεργή.

Πηγή πληροφοριών: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα