Δε θυμάμαι τίποτα, ζητάω συγγνώμη - Τι ισχυρίστηκε ο δράστης του φονικού στο Ηράκλειο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Μοίρες Ηράκλειου, όπου γυμναστής κατηγορείται ότι σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του.

Ο φερόμενος ως δράστης τραυμάτισε επίσης τη γυναικά του θύματος και πυροβόλησε σε σπίτι, όπου μέσα βρίσκονταν τρία ανήλικα παιδιά. 

«Δε θυμάμαι τι έκανα»

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star οι αστυνομικοί συνέλεξαν εννέα κάλυκες από τον τρόπο της τραγωδίας.

Τα ξημερώματα που αρχές τον συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ισχυρίστηκε όταν τους είδε, ότι δε θυμόταν τι είχε κάνει και τους ρώτησε για ποιον λόγο τον συλλαμβάνουν. Όταν έμαθε τι είχε κάνει το προηγούμενο βράδυ, ξέσπασε σε λυγμούς.

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος

«Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγνώμη για το κακό που έκανα», είπε ο κατηγορούμενος για την αποτρόπαιη πράξη του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, ο κατηγορούμενος εδώ και τέσσερα χρόνια παλεύει με τον αλκοολισμό, εξαιτίας πολλών οικογενειακών προβλημάτων. Μάλιστα, πιστεύει ότι τα έχει προκαλέσει ο ίδιος λόγω του εθισμού του.

Οι αρχές έχουν πάρει κατάθεση και από την εν διαστάσει σύζυγο του δράστη, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά, και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο στο 29: 30:

 

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα