Στράτος Βαλσαμίδης: Συγκλονίζουν τα πρώτα ευρήματα - Σημαντική μαρτυρία για τον θάνατο του

Στράτος Βαλσαμίδης: Συγκλονίζουν τα πρώτα ευρήματα - Σημαντική μαρτυρία για τον θάνατο του

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, στο Παλαιό Ψυχικό, ανήμερα της γιορτής του. Κάτοικοι της περιοχής τον βρήκαν νεκρό στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του. Το αυτοκίνητο του 34χρονου ηθοποιού βρέθηκε στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων. Πολίτες που είδαν τον άτυχο νεαρό “καθισμένο” στο πίσω κάθισμα, ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.

Στο σημείο, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, υπάρχει η είσοδος μόνο μίας πολυκατοικίας, ένοικος της οποίας μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε ο κ. Γιώργος, “δεν είχα δει ποτέ το όχημα. Είναι σίγουρο ότι αν υπήρχε εδώ έστω και μία ημέρα, θα το έβλεπα και εγώ και ο ένοικος του πρώτου ορόφου”.

Από την παραπάνω μαρτυρία, ενισχύεται το σενάριο πως το αυτοκίνητο του Στράτου Βαλσαμίδη μεταφέρθηκε στο σημείο από κάποιον άλλον και ενώ ο ηθοποιός που βρισκόταν μέσα ήταν ήδη νεκρός.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, κάμερα ασφαλείας του Πολιτιστικού Κέντρου στην περιοχή φέρεται να έχει καταγράψει καρέ καρέ τη διαδρομή του οχήματος του ηθοποιού. Από το υλικό μπορεί η Ασφάλεια να αντλήσει στοιχεία για την ακριβή ώρα της διαδρομής, καθώς και αν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο ή κάποιος άλλος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προβλήθηκαν στη χθεσινή εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ, στο άψυχο σώμα του ηθοποιού εντοπίστηκαν αμυχές.

Ο Στράτος Βαλσαμίδης είχε εξαφανιστεί την περασμένη Παρασκευή από το Περιστέρι, με τη μητέρα και την αδερφή του να απευθύνονται στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη για να τον εντοπίσουν. Το κινητό του νεαρού ηθοποιού έδωσε το τελευταίο του στίγμα το Σάββατο (7.12.2019) στο κέντρο της Αθήνας και από τότε χάθηκε κάθε του ίχνος.Στράτος Βαλσαμίδης

“Σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια”

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η δικηγόρος της οικογένειας του 34χρονου ηθοποιού, Σοφία Πολυζωγοπούλου, τόνισε πως “από τις -μέχρι τώρα- πληροφορίες που έχουμε, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Η αιτία του θανάτου είναι αδιευκρίνιστη αυτή τη στιγμή, αλλά τα σημάδια στο σώμα του έχουν προκληθεί εν ζωή. Δεν είναι σοβαρά, αλλά γεννούν πολλά ερωτηματικά για το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν εν ζωή… Στο σημείο, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο, υπάρχει πυκνότατη διέλευση αυτοκινήτων και είσοδος πολυκατοικίας. Ένοικοι υποστήριξαν ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν εκεί τις προηγούμενες ημέρες. Παρκάρουν πολλοί συγκεκριμένοι άνθρωποι, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, υπήρχε και εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο, υπήρχε πολύς κόσμος, οπότε δεν ήταν δυνατό να υπήρχε ένα αυτοκίνητο με ένα πτώμα και να μην το είδε κανείς. Έχουμε ήδη ζητήσει υλικό από κάμερες της περιοχής”.

Γειτόνισσα του ηθοποιού ανέφερε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” πως στη γειτονιά είναι όλοι σοκαρισμένοι με την τραγική είδηση. “Τελευταία φορά τον είδα την Παρασκευή το βράδυ. Έφευγε αργά για δουλειά και γύριζε τα ξημερώματα…”.

Ακούστε όλα τα στοιχεία που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ

Στράτος Βαλσαμίδης: Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στο «Τούνελ» πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί. Σημειώνεται πως οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν πως αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο νεκρός για μέρες θα το είχαν αντιληφθεί. Και αυτό προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

«Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», πρόσθεσε ο Σωκράτης Τσαντίρης.

Σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή από την περιοχή του Χαλανδρίου, μια γυναίκα είπε πως είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, λίγες μέρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι από ένα άλλο αυτοκίνητο βγήκαν δυο ύποπτα άτομα και επιβιβάστηκαν στο μαύρο Fiat Punto του Στράτου Βαλσαμίδη.

Προς το παρόν έρευνες για τον θάνατο του 34χρονου ηθοποιού διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.ηθοποιός

Με πληροφορίες από anikolouli.gr και newsit

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα