Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις με γκαζάκια στα γραφεία της ΝΔ και στα ΕΛΤΑ Πεύκης

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις με γκαζάκια στα γραφεία της ΝΔ και στα ΕΛΤΑ Πεύκης

Την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πεύκη αλλά και στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην ίδια περιοχή, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανέλαβε η ομάδα «Μαχόμενοι αναρχικοί», με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Δύναμη και συνενοχή σε όσους θα κατέβουν στο δρόμο με διάθεση να βανδαλίσουν, να πετάξουν πέτρες στους μπάτσους και να κάψουν σύμβολα εξουσίας», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο κείμενό τους.

Ολόκληρο το κείμενό τους όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για της εμπρηστικές επιθέσεις στα τοπικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και στο κτίριο των ΕΛ.ΤΑ στην περιοχή των βορείων προαστείων στην Πεύκη Καλωσορίζοντας με φλόγες την εξουσία και τους πολιτικούς της όπως σκουπίδια με τσεκούρια που κάθονται στα πολιτικά έδρανα της βουλής και τον πολυαγαπημένο μας Μπουμπούκο Άδωνι Γεωργιάδη γνωστή γελοία πολιτική φιγούρα που εδώ και χρόνια κινείται στον άκρο δεξιό χώρο. Κάθε επίθεση μας είναι μια υπόσχεση στον αγώνα μας προς την αναρχία και το σινιάλο μας προς τους καταζητούμενους και αιχμάλωτους συντρόφους μας. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για την ώρα τώρα είναι καιρός για δράση και για συνεχή και αδιάκοπο πολύμορφο αγώνα. Δύναμη και συνενοχή σε όσους θα κατέβουν στο δρόμο με διάθεση να βανδαλίσουν να πετάξουν πέτρες στους μπάτσους και να κάψουν σύμβολα εξουσίας. Δύναμη και συνενοχή σε όλους τους αναρχικούς αιχμαλώτους σε κάθε γωνιά του κόσμου. Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

τίποτα δεν τελείωσε θα επανέλθουμε

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Υ.Γ. ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ Β.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ /ΠΥΡΗΝΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα