Λαμία: Νεαροί έσωσαν ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα. Βίντεο

Λαμία: Νεαροί έσωσαν ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα. Βίντεο

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξαν δύο νεαροί που βρίσκονταν σε καφέ επί της οδού Όθωνος στο κέντρο της Λαμίας. Όταν άκουσαν φωνές αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Πετάχτηκαν έξω και είδαν φωτιά σε διαμέρισμα της διπλανής πολυκατοικίας...

Στο σπίτι που πήρε φωτιά από την κουζίνα βρίσκονταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που πανικοβλήθηκε βλέποντας τις φλόγες να φουντώνουν. Οι νεαροί χωρίς δεύτερη σκέψη άρπαξαν τον πυροσβεστήρα της καφετέριας και έσπευσαν για βοήθεια ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε η Πυροσβεστική που κινητοποιήθηκε άμεσα.

“Σηκώσαμε την μπλούζα, πήραμε βαθιά αναπνοή και μπήκαμε μέσα. Ο καπνός είχε κάνει την κατάσταση αποπνικτική. Είδαμε τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος πανικόβλητους.

Δεν χάσαμε χρόνο, χρησιμοποιώντας τον πυροσβεστήρα αρχίσαμε να ρίχνουμε στη φωτιά” λένε οι δύο νεαροί που αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων, μας για την τόλμη και την ψυχραιμία τους.

Η επέμβαση των δύο νέων αποδείχθηκε σωτήρια και για το ζευγάρι αλλά και για το σπίτι, αφού γρήγορα οι φλόγες καταλάγιασαν. Γρήγορα έφτασαν και τρία πυροσβεστικά οχήματα που ολοκλήρωσαν το έργο των παιδιών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα