Είχα προαίσθημα εκείνη τη μέρα - Συγκλονίζει η χήρα του άτυχου πιλότου στο Πόρο

Είχα προαίσθημα εκείνη τη μέρα - Συγκλονίζει η χήρα του άτυχου πιλότου στο Πόρο

Δεν του άξιζε αυτό» δηλώνει συγκλονισμένη η χήρα του άτυχου πιλότου, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα με το ελικόπτερο στον Πόρο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Τίνα Καρυστινού μίλησε για το αν ο σύζυγός της είχε κάποιο προαίσθημα εκείνη την ημέρα, πριν φύγει για τη μοιραία πτήση, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως ο πιλότος γνώριζε ότι το σημείο στον Γαλατά ήταν επικίνδυνο.

 Είχε προαίσθημα

Ο άτυχος πιλότος πριν τη μοιραία πτήση έκανε κάτι που δεν το συνήθιζε. Έβγαλε φωτογραφίες και τις έστειλε στους οικείους του. Φωτογραφίες με φόντο τη θάλασσα στον Πόρο που λίγη ώρα αργότερα θα έμελλε να γίνει ο υγρός του τάφος.

«Απλά ο τρόπος εκ των υστέρων με τον οποίο αντιληφθήκαμε ότι μας είχε χαιρετήσει όλους με τις φωτογραφίες που είχε στείλει σε όλους μας πριν την πτήση ίσως κάτι εσωτερικά εκείνος να ήξερες… δεν ξέρω δεν ξέρω τι να σας πω…«, τόνισε η γυναίκα 

Γνώριζε πολύ καλά την επικινδυνότητα του σημείου

«Αυτό φυσικά το γνώριζε από πάρα πολύ παλιά, ήταν εκπαιδευτής χρόνια και γνώριζε πολύ καλά όλα τα σημεία. Όλα! Εκπαίδευε χρόνια κόσμο και το σημείο το γνώριζε πάρα πολύ καλά», ανέφερε ενώ μίλησε και για τα καλώδια που «τοποθετήθηκαν και πάλι στο ίδιο σημείο. Αν δεν υπάρχει κατάλληλη σήμανση, τι να λέμε τώρα θα είναι λόγια. Και γιατί να μην είναι υποθαλάσσιο θα ήταν πιο σωστό, είναι πιο μικρή η απόσταση. Κανείς δεν έχει ευθύνη για τίποτα, εγώ αυτό ξέρω. Όπως πάντα σε αυτή τη χώρα. Για αυτό και κάθε τόσο θα έχουμε κάποιο θύμα. Κάποιος θα χάνει τη ζωή του είτε στο δρόμο, είτε στον αέρα, είτε στη θάλασσα», ανέφερε η χήρα του άτυχου άνδρα.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα