Τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή η έγκυος από το τροχαίο με το τρένο

Τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή η έγκυος από το τροχαίο με το τρένο

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μετά την σύγκρουση αυτοκινήτου με αμαξοστοιχία στα Διαβατά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ, προσπάθησε να περάσει κάθετα τη γραμμή και εκείνη την ώρα περνούσε το τρένο και το παρέσυρε. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου  ανασύρθηκε νεκρή μια έγκυος γυναίκα ενώ ένας ακόμη άνδρας απεγκλωβίστηκε φέροντας τραύματα.

Το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, η οποία ήταν έγκυος στην 20η εβδομάδα και τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και ο άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δυστύχημα έγινε σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση .
 
Η γυναίκα, επιβάτιδα στο ΙΧ, που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και μετά στο «Παπανικολάου», όπου θα γίνει νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, στις 14.15 το τρένο που εκτελούσε τη διαδρομή Αλεξανδρούπολη-Αθήνα, έπεσε πάνω σε ΙΧ που επέβαιναν ένας άντρας και μία έγκυος γυναίκα, καθώς επιχείρησαν να περάσουν τις γραμμές την ώρα διέλευσης της αμαξοστοιχίας στην περιοχή των Διαβατών.

Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε η γυναίκα που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Παπανικολάου»

Ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στις 14:00 ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από την Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη. Τραυματίας ο οδηγός του ΙΧ και νεκρή η συνοδηγός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα