Οι νοσοκομειακοί γιατροί καταγγέλλουν: Αστυνομικοί με όπλο στην εφημερία ψυχιατρικής κλινικής

Οι νοσοκομειακοί γιατροί καταγγέλλουν: Αστυνομικοί με όπλο στην εφημερία ψυχιατρικής κλινικής

Ένα απίστευτο επεισόδιο φαίνεται ότι έγινε κατά τη διάρκεια της εφημερίας του Θριασίου Νοσοκομείου και ειδικότερα στην Ψυχιατρική Κλινική.

Όπως καταγγέλλουν μέλη της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), το πρωί του Σαββάτου κατεγράφη ένα συμβάν στην Ψυχιατρική του Θριασίου Νοσοκομείου σε βάρος μάλιστα της εφημερεύουσας ιατρού Αφροδίτης Ρέντζιου, η οποία είναι και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ.

Η γιατρός ζήτησε από τους αστυνομικούς φρουρούς κρατούμενου ασθενούς να μην οπλοφορούν μέσα στην κλινική, δεδομένου ότι εκεί νοσηλεύονταν άλλοι 30 πάσχοντες.

Παρά τις εκκλήσεις της, ο ένας αστυνομικός, ο οποίος και οπλοφορούσε εμφανώς, δεν αποδέχτηκε το αίτημά της αλλά αντίθετα, ζήτησε τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών, όπως καταγγέλλουν οι γιατροί, προκειμένου να συλλάβουν την εφημερεύουσα ιατρό!

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Διοικητή του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τις καταγγελίες, προκειμένου να λήξει το επεισόδιο και να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας μάλιστα απέστειλε επιστολή ενημέρωσης για το περιστατικό στα αρμόδια υπουργεία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα