Νέες αποκαλύψεις για την 55χρονη που χαράκωνε παιδιά - Γιατί πήγε στο Δρομοκαΐτειο

Νέες αποκαλύψεις για την 55χρονη που χαράκωνε παιδιά - Γιατί πήγε στο Δρομοκαΐτειο

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωσε μικρά παιδιά σε εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων.

Η γυναίκα φαίνεται σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν οι γείτονες της είχε περίεργη συμπεριφορά .

Όπως είπαν στον ΑΝΤ1, είχαν κάνει δεκάδες καταγγελίες, αλλά η Αστυνομία περιοριζόταν στις συστάσεις.

Σοκάρει η μαρτυρία γυναίκας, που ζούσε απέναντι από την 55χρονη και αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, όταν γέννησε. Όπως είπε, στην αρχή η 55χρονη μούτζωνε και καταριόταν το μωρό από το μπαλκόνι της, αλλά στη συνέχεια πλησίαζε το σπίτι της γυναίκας. Μάλιστα, είχε προκαλέσει και φθορές!

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 55χρονη κουνά επιδεικτικά μία πάνινη κούκλα με σχοινί δεμένο στο λαιμό της, και κάνει άσεμνες χειρονομίες στους γείτονες.

Αναβλήθηκε η δίκη για την 55χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε παιδιά με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή με τα νύχια της, για τις 25 Ιουλίου 2018.

 Η ίδια, πάντως, βρέθηκε στα δικαστήρια χωρίς δικηγόρο, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι τραυμάτισε τα βρέφη και δήλωσε ότι είναι ηθοποιός, αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Ο λόγος της αναβολής ήταν το αίτημα των μητέρων να υποβληθεί η 55χρονη  σε συμπληρωματικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα 

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκανε δεκτό το αίτημα της συνηγόρου πολιτικής αγωγής των τριών μητέρων που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στο Δικαστήριο για περαιτέρω εξετάσεις την ώρα που η 55χρονη νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο.

Συμπληρωματική δικογραφία για την 55χρονη γυναίκα που συνελήφθη έξω από εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημήτριου για την υπόθεση τραυματισμού βρεφών, σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας του Αγίου Δημητρίου. Η συμπληρωματική δικογραφία αφορά σε τρεις ακόμη υποθέσεις.

Η 55χρονη, που κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής, μεταφέρθηκε, χθες, με εισαγγελική εντολή στο Δρομοκαΐτειο προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο αστυνομικός ενημέρωσε την έδρα πως η 55χρονη νοσηλεύεται για εξετάσεις στο Δρομοκαΐτειο καθώς οι γιατροί έχουν ζητήσει να παραμείνει για 48 ώρες προκειμένου να την παρακολουθήσουν.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν λόγο για μία ήρεμη γυναίκα, η οποία ωστόσο, παρουσιάζει εξάρσεις θυμού.

Συγκλονίζει πατέρας θύματος

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει πατέρας ενός μωρό που έπεσε στα χέρια της γυναίκας

«Η σύζυγός μου ήταν με τα δύο μου παιδιά σε κάποιο κατάστημα. Ξαφνικά η κυρία πλησίασε, ακούμπησε το παιδί, αυτό τινάχθηκε και στη συνέχεια άρχισε να κλαίει» είπε ο πατέρας στον ΑΝΤ1, ενώ συμπλήρωσε: «Εν συνεχεία η γυναίκα λέει στη σύζυγό μου: ''Α, τι έπαθε το παιδάκι, μήπως βγάζει δοντάκια, κ.λπ, τα μωράκια κλαίνε όταν βγάζουν δόντια''. Τότε η ταμίας ζήτησε να περάσει λίγο έξω η σύζυγός μου για να μπορέσει λίγο να ηρεμήσει το παιδι. Και επιστρέφοντας είδαν να ακουμπάει το παιδί και δεύτερης γυναίκας».

Σύμφωνα με τον πατέρα, το μωρό του από την επίθεση φέρει σημάδια στο πόδι του και στο χέρι του

Οι γονείς έβλεπαν ξαφνικά τα παιδιά τους να αιμορραγούν

Ήταν γύρω στις 19.00 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν μια μητέρα, κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 2,5 μηνών μωρό της, μπήκε σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ.

Ανάμεσα στον κόσμο που περίμενε δίπλα της, στεκόταν μία μαυροφορεμένη γυναίκα, με ξανθά μαλλιά, η οποία κρατούσε ένα καρότσι για ψώνια και άλλα πράγματα, αναφέρει το Star.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα αυτή φέρεται να πλησίασε τη μητέρα, ενώ αφού έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε το μωρό, που κρατούσε αγκαλιά, στα πόδια.

Αφού χαράκωνε, χανόταν Ενώ το μωρό σφάδαζε από το κλάμα, η γυναίκα με το λεπίδι εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος. Εν τω μεταξύ, η ανυποψίαστη μητέρα, ανακάλυπτε τρομοκρατημένη πως από τις πατούσες του παιδιού της έτρεχε αίμα!

Προσπαθώντας, δε, να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε συμβεί, έτρεξε έντρομη στους άνδρες ασφαλείας και τους ενημέρωσε για την πρωτοφανή επίθεση.

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες όταν συνελήφθει έλεγε: 

«Εγώ τα μωράκια τα χάιδευα… Δεν πείραξα κανένα… Δεν έχω πειράξει ποτέ κανένα…», ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, η 55χρονη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η 55χρονη κατηγορούμενη δήλωσε ηθοποιός. Κατά την παρουσία της, χθες, στο δικαστήριο, αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως είναι και η ίδια μητέρα και λατρεύει τα παιδιά.

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Η 55χρονη πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του τμήματος Μεταγωγών. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο σύζυγός της φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του, πριν από περίπου έναν χρόνο, έχασε τον πατέρα της και έκτοτε αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα