Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα η 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε μωρά

Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα η 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε μωρά

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή μιας 55χρονης, η οποία εντοπίστηκε να περιφέρεται σε εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια, από άνδρες της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου και αστυνομικούς του Τμήματος Αγίου Δημητρίου, το απόγευμα της Τετάρτης.

Η γυναίκα φέρεται να είναι υπαίτια για τον τραυματισμό τουλάχιστον τριών μωρών, τα οποία χαρακώθηκαν - κυρίως στα πόδια - μέσα στο εμπορικό κέντρο, στο οποίο βρισκόταν μαζί με τους γονείς τους.

Η γυναίκα προέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη αντίσταση στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους τρεις γονείς που τις προηγούμενες μέρες είχαν καταγγείλει τα περιστατικά στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου, χωρίς πάντως να καταθέσουν μήνυση. Κλήθηκαν στο τμήμα και τους ζήτησαν να την αναγνωρίσουν. Ωστόσο, κανείς από τους τρεις γονείς δεν ήταν σίγουρος πως επρόκειτο για τη συγκεκριμένη γυναίκα που φέρεται να χαράκωσε τα παιδιά τους.

Γι αυτό τον λόγο δεν μπόρεσε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της για τα περιστατικά. Σχηματίστηκε δικογραφία μόνο για απείθεια λόγω της αντίστασή της κατά την προσαγωγή της και με αυτή την κατηγορία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Η αστυνομία πάντως εξετάζει με προσοχή τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Λίγο μετά τις 08:30 της Πέμπτης,  η 55χρονη εξήλθε του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Δημητρίου για να μεταφερθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες αυτές, μητέρες, ενώ βρίσκονταν στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, κρατώντας το παιδί τους στην αγκαλιά τους, ξαφνικά διαπίστωσαν ότι μια άγνωστη γυναίκα τα χαράκωσε στο πόδι και μετά εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα