Παξοί: Ο άτυχος 15χρονος που σκοτώθηκε από ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρα του

Παξοί: Ο άτυχος 15χρονος που σκοτώθηκε από ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρα του

Αυτός είναι ο Toby, ο άτυχος 15χρονος που έχασε τη ζωή του σε μια ανέμελη βόλτα με ταχύπλοο στους Παξούς, παρέα με τον πατέρα του και τα δύο του αδέρφια, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail. Συντετριμμένος είναι ο τραγικός πατέρας, ο οποίος οδηγούσε το μικρό σκάφος. 

Ο αδερφός του Kai, ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του να διαμελίζεται από την προπέλα του ταχύπλοου ο Toby, τον αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

Ο 53χρονος Πολ έκανε τις διακοπές του στους Παξούς, μαζί με τη σύντροφο του και τους τρεις γιους του. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέφθηκαν το όμορφο νησί.

Το περασμένο Σάββατο όμως η βόλτα κατέληξε σε τραγωδία. Εξαιτίας των ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων ο 15χρονος εχασε την ισσοροπια του, έπεσε στο νερο απο την πλευρα της προπέλας και βρηκε τραγικό θανατο. Μολις ο πατερας κατάλαβε τι ειχε συμβεί επεσε και εκεινος στη θαλασσα να τον σωσει αλλα δυστυχως ηταν αργα...

Η μικρή κοινωνία των Παξών πάγωσε στην είδηση του θανάτου του 15χρονου. 

Ο 53χρονος ενημέρωσε την μητέρα του Toby τηλεφωνικά ότι ο γιος τους πέθανε. Η οικογένεια αναχώρησε για το Littlehampton στο Δυτικό Σάσεξ τη Δευτέρα. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα