Ζάκυνθο: Δεν ξέρω γιατί ο ανιψιός μου σκότωσε τον πατέρα του - Τα αγαπούσε

Ζάκυνθο: Δεν ξέρω γιατί ο ανιψιός μου σκότωσε τον πατέρα του - Τα αγαπούσε

Άγνοια για τα όσα ακούγονται για τον 70χρονο συνταξιούχο ταχυδρόμο στη Ζάκυνθο δήλωσε ο αδελφός του, τονίζοντας ότι δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στη μικρή κοινωνία του χωριού τους.

«Δεν έχω ιδέα γιατί ο ανιψιός μου σκότωσε τον πατέρα του. Δε μου είχε πει το παραμικρό. Δεν είχα καταλάβει τίποτα για κακοποίηση των παιδιών. Όσες φορές είχα πάει σπίτι του έβλεπα ότι τα αγάπαγε, τα περιποιόταν, τα τάιζε, τα φρόντιζε. Δεν είδα τίποτα το παράξενο», είπε στη Γιώτα Κηπουρού και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διέψευσε τις μαρτυρίες κατοίκων ότι τα παιδιά ήταν παραμελημένα, ατημέλητα και βρώμικα, ωστόσο παραδέχθηκε ότι πριν από δύο χρόνια η Πρόνοια είχε επισκεφθεί τον αδελφό του για να διαπιστώσει αν οι συνθήκες στις οποίες ζουν τα δύο παιδιά του είναι κατάλληλες.

Ο αδελφός του θύματος δήλωσε επίσης ότι δε γνώριζε πως εδώ και εννέα χρόνια υπήρχαν καταγγελίες στο Χαμόγελο του Παιδιού για κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών του και τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι ο 70χρονος έκανε όλα όσα τον κατηγορούν.

Όπως είπε, ο αδελφός του είχε πολύ καλές σχέσεις και με τον 26χρονο γιο του που έβαψε τα χέρια του με το αίμα του, δεν έκρυψε όμως ότι του είχε κάνει εντύπωση πως τους τελευταίους τρεις μήνες ο ανιψιός του επισκεπτόταν πιο συχνά τον πατέρα του.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες ερχόταν συνέχεια στον πατέρα του. Δυο και τρεις φορές την εβδομάδα και καθόταν ώρες το απόγευμα. Δεν πήγαινα εγώ από εκεί να τους δω, αλλά έβλεπα το αυτοκίνητό του. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και τι ήταν αυτό. Γιατί δεν μου είπε ποτέ κάτι εμένα; Αν μου έλεγε θα πηγαίναμε μαζί να τον καταγγείλουμε. Δε χρειαζόταν να τον σκοτώσει», είπε.

Τα δύο ανήλικα παιδιά βρίσκονται τώρα μαζί με τον αδελφό της μητέρας τους, ο οποίος θα αναλάβει και τη φροντίδα τους.   

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα