Μυστικά και άγνωστα στοιχεία πίσω από τη δολοφονία στη Ζάκυνθο

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη της Ζακύνθου από τον αποτρόπαιο θάνατο του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου τα μεσάνυχτα στις Βολίμες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος ή άγνωστοι άνοιξαν πυρ με κυνηγετικό όπλο κατά του συνταξιούχου, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το αυτοκίνητο του θύματος ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην Επαρχιακή Οδό προς τις Βολίμες και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί.

Όπως αναφέρεουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος συνταξιούχος φέρει πολλαπλά τραύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του. Μάλιστα, τα κυριότερα τραύματα είναι στο πρόσωπό του, όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ενώ φέρει τραύματα στα χέρια και τη θωρακική χώρα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Αστυνομικοί έχουν ήδη λάβει καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία και ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει προσαχθεί και να ανακρίνεται ένας 60χρονος συγχωριανός του θύματος. Από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, ερευνάται, αν το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον και αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το σημείο που βρέθηκε το θύμα ήταν επι του κεντρικού δρόμου της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολικών και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρέπει να είχε δώσει ραντεβού με τον/τους δράστη/δράστες. Επάνω του είχε χρήματα και συγκεκριμένα συνάλλαγμα Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε Ασφάλεια Ζακύνθου για το θύμα, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με έντονη ζωή στην διάρκεια της οποίας έκανε τρεις γάμους και απέκτησε τέσσερα παιδιά από τις τρεις συζύγους του. Και ενώ τα πρώτα του παιδιά φέρονται να είναι ενηλικιωμένα και αποκαταστημένα, τα δύο μικρότερα που βρίσκονται στην ηλικία της εφηβείας, έχουν την ατυχία να έχουν χάσει τη μητέρα τους πριν λίγα χρόνια και τώρα, μετά το θάνατο του πατέρα τους, να μένουν εντελώς ορφανά.

Η Αστυνομία από χθες το πρωί διερευνά το παρελθόν του θύματος και όλες τις υποθέσεις που κατά καιρούς τον είχαν απασχολήσει και ενδέχεται να είχαν δημιουργήσει προηγούμενα ικανά να οπλίσουν το χέρι του δράστη ή των δραστών του εγκλήματος. Στο επίκεντρο του αστυνομικού ενδιαφέροντος φέρονται να βρίσκονται οι οικονομικές δοσοληψίες που ενδέχεται να είχε το θύμα πρόσφατα ή και κατά το παρελθόν.

Ήδη χθες προσήχθη και ανακρίθηκε από την Αστυνομία ένα άτομο με το οποίο κατά πληροφορίες το θύμα φέρεται να είχε οικονομικές εκκρεμότητες. Ωστόσο η διερεύνηση του εγκλήματος συναντά πολλές δυσκολίες δεδομένου ότι το θύμα φέρεται να ήταν ιδιαίτερα κλειστός χαρακτήρας και χωρίς πολλές κοινωνικές σχέσεις.

με πληροφορίες από ermisnewsimerazante

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα